Szerintetek helyesen tettem? Ti mit tettetek volna a helyemben?
En megmondom őszintén semmivel nem vagy számomra különb, mint az apád. Ugyan úgy agressziót valtott ki belőled. Ő csak meglökte anyádat, ellenben te ütötted. Egy fokkal nem vagy jobb.
Anyad cselekvőképes felnőtt nő. Ha neki ez nem lenne jó, akkor tenne ellene. Vagy rendőrt hív, vagy beadja a válopert. Ne te legyél már az igazságosztó.
Mondom ezt úgy, hogy ugyan ilyen családban nőttem fel. Ahol nevelőapám vert engem is és anyám is. En ahogy tudtam leléptem, mert nekem nem ilyen életre van szükségem. Nem vagyok igazságosztó, hogy pofozkodjak.
Anyám a mai napig viseli ezt. Mert ennyi esze van. Ha majd eléggé faj neki, lépni fog.
Ja. Ezt hívják önbíráskodásnak... ami még büntethető is
Valoban semmivel nem vagy jobb, mint az apád
Mondjuk itt anyád is erősen sáros, amiért
1. együtt van egy nettó piással
2. kiteszi ennek a gyerekét
Én is éltem együtt részeges emberrel, kértem, menjen elvonóra, mikor rájöttem hgoy hiába mondok bármit, iszik, aznap összecsomagoltam és szó nélkül leléptem.
Nem hogy együtt éljek vele, gyereket szüljek és megnyomorítsam a gyerek életét. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!