Szerintetek helyesen tettem? Ti mit tettetek volna a helyemben?
Figyelt kérdés
Amit tudni kell az az, hogy ha apám alkoholt iszik, nagyon agresszív lesz tőle, pont ahogy ma is történt...Szóval a sztori az hogy ma túlóráztam a melóhelyemen, miután haza értem munkából annyit láttam hogy vannak itt rokonok, akikkel apám is iszogatott elég rendesen. Miután haza mentek,mintha egy teljesen másik ember bújt volna ki belőle, és elkezdett velem kötekedni, amit természetesen nem hagytam neki, és én is vissza-vissza szólogattam. Addig fajult a helyzet amíg édesanyám kiment a konyhába, és ott minden ok nélkül (bár szerintem azért, mert nagyon felhúzta magát a konfliktusunkon) elég erőteljesen ellökte őt. Erre én annyira kiborultam, hogy odarohantam és 2-szer, 3-szor ököllel szájba vertem. Nem ütöttem erőset, mert mégis csak az apám, de elég rendesen bedagadt, illetve felszakadt a szája.(Egyébként nem ez az első eset hogy anyám ellen fordult, volt már olyan hogy kezet is emelt rá, és egyszer karácsonykor is felpofozta, ami egyben a szülinapja is.) Szóval a kérdésem az lenne hogy szerintetek helyesen emeltem-e kezet az apámra, illetve ti mit tettetek volna a helyemben? Egyebként azóta bocsánatot kértünk egymástól, ás megbeszéltük a történteket, de iszonyat szarul érzem emiatt magamat. 19/F2023. febr. 11. 22:07
11/25 anonim válasza:
Szerintem csak a lényeget nem beszéltétek meg.
13/25 anonim válasza:
#10 Végülis teljesen normális, ha egy családban mindenki veri egymást.
14/25 Darius- válasza:
13- Valoban ezt gondolod ? Akkor agyon kéne utni téged. Amugy miért nekem irtad ezt ?
15/25 anonim válasza:
#14 Iróniából írtam, te nagyon okos...
16/25 Darius- válasza:
15-Rosszul értetted, igaz nem irtam oda kik, tehat az én hibam is. A baratokra gondoltam, akikkel néha egyutt iszunk. Kisbabam van és a nagymamam, akikkel élek egyutt, nem tudnam oket bantani.
17/25 anonim válasza:
Agressziót agresszióval sosem lehet megoldani. Apadat szidhatod, de azt elfelejted, hogy anyad a felesege. O az, aki ezeket a dolgokat engedi, aki nem hagy ott egy agresszív alkeszt
18/25 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
"és egyszer karácsonykor is felpofozta, ami egyben a szülinapja is.) "
Hmm, egy ajándék válási kereset egyszerre szülinapra és karácsonyra.
(gusztustalan) viccem félre téve, jól tetted, tanulja meg az öreged.
19/25 4rtificial 1ntelligence válasza:
Sajnos nem ez a megoldás de van úgy, hogy oda kell bazsni.
20/25 Emma6 válasza:
Nem megoldás semmire sem az erőszak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!