Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kinek milyen volt a gyerekkora?

Kinek milyen volt a gyerekkora?

Figyelt kérdés
Szavazással érdekelne, de ha akartok írhattok is róla.
2023. febr. 10. 15:34
A kérdező szavazást indított:
Olyan volt, amilyennek lennie kell. Én is így csinálnám a saját gyerekemmel.
Nórmálnak momdanám. Én jobban csinálnám a gyerekemmel.
Szívesen kihagytam volna.
102 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát..sokszínű :D

Tipikus rossz gyerek voltam és egy időben rákaptam a gyujtogatásra

Amiböl nagyon gyorsan “kigyógyìtottak”

Szerintem olyan volt amilyennek lenni kell

Sokat coltam falun nagyszüleimnél farmjuk volt segìtettem sokat a tatesznak nameg annyi hülyeséget összefabrikáltam hogy hihetetlen :D

Én ilyesmit szeretnék az én gyerekeimnek…

Bandázás a játszòtéren az utcán

A tònál egész napokat valamit szerelni csintalankodni

Kitűnő volt

2023. febr. 10. 15:47
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Elég sz.r, de most felnőttként még rosszabb. Ha visszamehetnék az időben, és választhatnék, nem születnék meg.
2023. febr. 10. 17:37
 3/14 A kérdező kommentje:
2-es. Nekem is ez a véleményem. Felnőttként már jobb lehetne, de ugyanúgy rosz az emlékek miatt. :)
2023. febr. 10. 17:44
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Anyám még gyerekkoromban meghalt, apám elhagyott, nagyanyám adott enni és vitt oviba-suliba, de akár mennyire is szeretett nem tudott velem mit kezdeni. Ő maga mondta, hogy legalább az árvaházat elkerültem.

De nevelni nem tudott. Pénzügyi tudatosságom nincs, tele vagyok tartozással, napról napra élek.

Cserébe rengeteg traumám van amit pszichiáter és pszichoterapeuta is kezel. Beilleszkedni nem tudok sehova, barátaim nincsenek, az emberektől félek.

Fantasztikus gyerek korom volt. Fantasztikus jövőt adott nekem.

2023. febr. 10. 17:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem emlékszem rá annyira, de amennyire emlékszem jó volt.
2023. febr. 10. 18:00
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szar gyermekkorom volt.

Én mindent megteszek, hogy a gyerekeimnek érzelmileg, anyagilag jobb legyen.

2023. febr. 10. 18:47
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mint egy véget nem érő szobafogság. Szó szerint börtöncella méretű lakás, két patologikus mértékben paranoiás, túlféltő szülő, értelmetlen tiltások, nulla érzelmi támogatás; csak az számított, hogy jó tanuló legyek, nem mehettem sehova, nem bandázhattam a kortársaimmal. Értelemszerűen homlokegyenest az ellenkezőjét csinálnám a saját gyerekemmel, aki ha létezne.
2023. febr. 10. 19:06
 8/14 anonim ***** válasza:
96%

Sz*r. Állandóan bántalmaztak lelkileg és fizikailag is. Nem volt mit enni szinte soha, csont sovány voltam. Télen nem volt fűtés.

A bántalmazások miatt kialakultak mentális és fizikai betegségek is.

Köszönöm szépen, k*rvára kihagytam volna

2023. febr. 10. 19:23
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép volt, igazán hálás vagyok, hogy ilyen szüleim vannak. Mindig mindenben maximálisan számíthattam rájuk, de szerintem minden családban ez lenne a normális
2023. febr. 10. 19:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Fizikailag rendben volt, tiszta lakás, finom étel, rendezett ruhák, ilyesmi. Ehhez jött egy idegbeteg apa nagyon nagy részben nárcisztikus vonásokkal, egy érzelmileg elérhetetlen és érzelmileg elhanyagoló anya, aki a szar házasságában vont maga köré egy falat, és nem lehetett elérni. Ez megspékelve a két testvérre alkalmazott totális kettős mércével, húgom a tündérkirálylány, én pedig a megtűrt szardarab.

Szar (látszat)emberek voltak és szar szülők is, már csak anyám él, kb. 1,5 évben egyszer rányitom az ajtót, ennyi.

N/49

2023. febr. 10. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!