Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyen a barátom ha...

Mit tegyen a barátom ha apukaja kb az egesz eletet ki hagyta?

Figyelt kérdés
Barátom apukája évekig máshol élt ,el váltak a feleségével 2éve jott vissza es a baratom nala lakik viszont ugy erzi el hanyagolja az apukajat mert nyilvan nem tudnak ilyen sok evet bepotolni ,apukaja is szeretne sok idot be potolni es probalnak is de apukaja is dolgozik es o is suliba jar van valakinek valami otlete hogy lehetne potolni?milyen gyekkora emlekezteto programokkal?

2023. jan. 19. 19:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Tudja szösz, de én furán néznék apámra, ha valami gyerek programra akarna vinni... Pedig nekem sem volt ott a gyerekkoromban.

Menjenek pecázni hétvégén esetleg.

2023. jan. 19. 19:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A horgászat valóban jó,de nincs az a pecaidő.mindegy mit csinálnak ha együtt csinálják.
2023. jan. 19. 19:17
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Ne avatkozz bele egy másik család életébe, meg tudják oldani az életüket, söpörj a saját házad táján!
2023. jan. 19. 19:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Bepótolni sehogy nem lehet, de nincs is értelme ezt erőltetni. Jelenleg bőven elég, hogy tudnak normálisan egy fedél alatt élni és majd kialakul, hogy tudnak-e később közelebb kerülni egymáshoz. Bőven jó, ha időnként le tudnak ülni egy asztalhoz és pl közösen megvacsoráznak, kicsit beszélgetnek.
2023. jan. 19. 19:30
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

Hat a kihagyott eveket mar nem lehet potolni. De attol meg lehet jo kapcsolatuk, ha akarjak.

Olyan programra menjenek, amit szeretnek. Ezt meg mar csak ok tudjak, mi.

Bar en azert haragudnek apamra, ha x evre felszivodott volna. Milyen ember az ilyen, de tenyleg?

2023. jan. 19. 19:31
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
#5 2-es válaszoló vagyok. Nálunk nem csak az apám "vétke" volt. Speciel nem tervezett gyerek vagyok, ha nem esik anyám teherbe, el sem veszi. Boldogan élnek külön. Nem ment. Aztán amikor közeledett volna (igaz később) anyám velem akart bosszút állni. Másfél évig apámmal voltam, megpróbáltuk. Kicsi voltam. Az új családja nem volt oda értem. Én sem értük. Haza jöttem. Nem akarta, hogy fájjon. Felnőtt fejjel keresett meg. A gyerek tartás miatt kellett volna neki iskola látogatási. Anyám jó nagyot rúgott akkor belém (lelkiekben), én küldtem el pár soros levél kíséretében a papírt. Utólag megtudtam, hogy az új mostohaanyám bíztatta, hogy keressen meg. Veszíteni valója nincs. Nekem viszont jogom van tudni, hogy van egy új testvérem. (azóta még egy). Elvagyunk. Anyám már próbált rajta keresztül is hatni rám. Mármint apámnak panaszkodott, hogy mondja meg, hogy nekem nincs igazam. Nem izgat.
2023. jan. 19. 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Mármint 1-es válaszoló. Nem figyeltem, félrenyomtam. Bocsi.
2023. jan. 19. 19:44
 8/9 anonim ***** válasza:
89%
És ezt a fiacskája barátnőjétől kérdezi apuci, vagy mit kotyogsz bele hogy az APA mit tervezzen? Akkor semmit se tegyen.
2023. jan. 19. 20:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez kettejükre tartozik elginkább.
2023. jan. 19. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!