Tudnátok szép verseket, írásokat, idézeteket édesanyának és apának?
Figyelt kérdés
Szeretnék szép, szívhez szóló dolgokat mondani nekik, hogy kifejezzem a szeretetemet és hálámat amit érzek feléjük, és bocsánatot kérhessek a régen elkövetett hülyeségekért, amiket gyerek fejjel elkövettem.2023. febr. 9. 22:14
1/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de ezt a bocsánatkérést tényleg úgy akarod megejteni, hogy felnőtt fejjel szavalni kezdesz nekik? :D Szép, de legfőképp “szívhezszóló” dolgokat inkább a saját szavaiddal fogalmazz meg, és ne rímekben mondd el nekik, hanem teljes mondatokban.
2/12 anonim válasza:
Hát akkor inkább őszintén mond nekik valamit, nem rímek kellenek hanem hogy őszintén mondd.
3/12 anonim válasza:
Általában ezek a "versek" max rímbe szedett rendkívül kínos valamik, nem versek...
Mondd el saját szavakkal.
4/12 anonim válasza:
5/12 anonim válasza:
Na igen, utolsó, pont ezekre értettem a fenti választ. Gáz.
6/12 anonim válasza:
Szerintem a kérdező még gyerek én 16 vagyok és én 14éves koromba csináltam ezt apa elis érzékenyült meg anya is mind a ketten sírtak az egész család előt felolvastam. Saját költeményvolt.
7/12 anonim válasza:
Én szülőként kiröhögnélek. Ez a fajta bocsánatkérés kb. 6 éves korig megmosolyogtató, afölött már nagyon gáz.
8/12 anonim válasza:
Édesanyám bocsánathogy
Hüjevoltam gyerekfelylyel
Ojannagyon hálásvagyok
Hogyafalnak megyekfelylyel
Szeretnéma kicsiszívem
Lyógicscsesen kifelyezni
Igéremhoty nemfogokmár
Többversikét befelyezni
Akkoráka zérzéseim
Hogyahála mingyárszétvet
Sokszeretet feszülbennem
Delehetehogy inkább széklet
Lyóanyámte tanítottál
Hogynemszabad becsinálni
Éshogycsak titokbaszabad
Akukimat lecibálni
9/12 anonim válasza:
Felnőtt nőként írom: tényleg be akarod égetni magad?
Nőj már fel, és ne dedós módon próbálj bocsánatot kérni. Azt egyébként is AKKOR kell, miután megbántottad a másikat, nem 20 év múlva.
10/12 anonim válasza:
8-as, NEM lecibálni, mert az azt jelenti, hogy leszeded (magadról). A kukimat MEGcibálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!