Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire jellemző, hogy...

Mennyire jellemző, hogy (válás után) az apuka szép fokozatosan kihátrál a gyerekei életéből? Lehet valamit tenni ellene?

Figyelt kérdés
2022. okt. 17. 18:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon nagy százalékban jellemző: és miután szartak a gyerekre, azt szokták hangoztatni hogy ellenük van nevelve a gyerek... Mert könnyebb ezt mondani mint belátni hogy nem hülye a gyerek, átlát rajta. A gyerektartás nem fizetése szintén elég sok "apára" jellemző. Azon meg el kell gondolkodni, hogy érdemes-e a gyerekével nem törődő emberrel erőltetni a kapcsolattartást.
2022. okt. 17. 18:54
 2/18 anonim ***** válasza:
98%
Tenni ellene nem angyon lehet semmit.
2022. okt. 17. 19:13
 3/18 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem fizeti a gyerektartást azonnal be kell perelni, mást nem igazán lehet tenni.
2022. okt. 17. 19:20
 4/18 anonim ***** válasza:
95%
1-es válaszolóval teljesen egyetértek. Sajnos nálunk pont így történt.
2022. okt. 17. 19:46
 5/18 A kérdező kommentje:
Nálunk is sajnos ez a helyzet, és nem értem miért? Nem értem, hogy van szíve megtenni a gyerekeivel... Mintha nem ugyanaz az ember lenne, akihez feleségül mentem, akivel gyereket vállaltunk.
2022. okt. 17. 20:00
 6/18 anonim ***** válasza:
23%

Miért akarsz tenni ellene valamit?

1.Egy rossz apával való kapcsolat tönkreteszi a gyereket, míg apa simán lehet boldog.

2.Ha nem tudod elengedni az exedet akkor minek szakítottál vele?

2022. okt. 17. 20:00
 7/18 A kérdező kommentje:
6: Miért merül fel hasonló kérdéseknél, hogy az anya nem képes elengedni az exférjet? Én a szituációt nem tudom elengedni, hogy a gyerekeim gyakorlatilag apa nélkül maradtak. Ennek köze nincs a házastársi kapcsolatomhoz, aminek szerencsére vége lett egy félrelépésre hajlamos emberrel.
2022. okt. 17. 20:05
 8/18 anonim ***** válasza:
34%

7. És akkor ez a félrelépésre hajlamos ember majd arra fogja tanítani a gyerekedet hogy a hűtlenség, az eskűk megszegése, meg a problémák elől való menekülés, másikra hárítása tök menő és tök rendben van ha önző vagy. Ha fiú a gyerek azt fogja tanulni az apjától, hogy ő is nyugodtan csalja és ne tisztelje a nőket, ha lány akkor azt, hogy tűrje a megcsalást.

Ezért harcolsz, hogy ennek kitedd a gyereked?

Ha egy házasságból félrejárt, mikor a pap előtt megesküdött hogy fog, akkor a gyerekeddel is bármi lesz, le fog lépni és rákeni a gyerekre hogy ő hibás? Ki akarod tenni ennek a gyereked?

Én speciál bántalmazó,mérgező apa mellett nőttem fel, hálát adtam volna a jó istennek ha apa nélkül, de nyugodtan nőhettem volna fel.

Szóval hiába szereted a megcsalások ellenére is az exed, engedd el a gyereked kedvéért.

2022. okt. 17. 20:26
 9/18 anonim ***** válasza:
81%
Bírom az ilyeneket mint a nyolcas, szabályos regényt költ a semmiből.
2022. okt. 17. 20:27
 10/18 anonim ***** válasza:
14%
Na, akkor nem költök regényt:minden lehetséges módon láncold magadhoz a szerelmedet, nehogy elengedd, a gyereket meg jól 💩d le.
2022. okt. 17. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!