Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha a gyerekem...

Mit csináljak ha a gyerekem nem szereti a páromat? A tesója szereti,elvan vele, ő amúgy is könnyen barátkozik mindenkivel. Már kb,majdnem egy éve nem élek az apjukkal. Felváltva vannak a gyerekek nálam és az apjuknál.

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy nem szereti a páromat. Kb 1 hónapja vagyunk együtt. Párszor találkoztak vele a gyerekek, párszor itt is aludt. 5 éves. Az apjuk barátnőjét szereti.
2023. febr. 7. 10:52
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
87%

Gondolom fiú, és jobban vonzza egy vele kedves nő, mint egy férfi, aki elvonja róla az anyja figyelmét.

Beszélgess, foglalkozz sokat vele, hogy biztonságban és szeretve érezze magát.

2023. febr. 7. 10:54
 2/55 A kérdező kommentje:
Nem, lány
2023. febr. 7. 10:58
 3/55 anonim ***** válasza:
90%
Egy hónap után ne akard már, hogy szereti a párodat.Idõre van szüksége, egy éve vagy külön az exedtõl, még azt sem dolgozta fel a lányod?!
2023. febr. 7. 11:23
 4/55 anonim ***** válasza:
90%
Beszélgess, foglalkozz sokat vele, hogy biztonságban és szeretve érezze magát.
2023. febr. 7. 11:39
 5/55 anonim ***** válasza:
98%
Egy hónapos párt még nem is mutogatnék a gyerekeimnek. Abból még bármi lehet, és nem akarnám, hogy belezavarodjon, hogy most ez a bácsi jön, aztán meg a másik.
2023. febr. 7. 11:41
 6/55 anonim ***** válasza:
97%
Az én szüleim elváltak, amikor 6 éves voltam. Mind a kettő csak akkor mutatta be az új párját, amikor már "biztos" volt. Előtte beszéltek velem róluk. Úgymond fel lettem készítve. Szerintem a lányodnak ez hirtelen jött, és nem tudja mit kezdjen a helyzettel.
2023. febr. 7. 11:51
 7/55 anonim ***** válasza:
94%

"Kb 1 hónapja vagyunk együtt. "

Az még semmi, csak ismerkedtek. Nem a párod.

2023. febr. 7. 11:59
 8/55 anonim ***** válasza:
91%
Maximálisan együttérzek a lànyoddal, 5 éves voltam, mikor a szüleim elváltak. Ez kb a legsérülékenyebb kor... Már nem annyira kicsi, hogy ne tudja mi a szitu, de nem is elég nagy, hogy megbirkózzon ezzel az egésszel. Sokk az is, ha apa el megy, de mégnagyobb, ha egy idegen fazon akar bepofátlankodni a megszokott életünkbe.... Na majd még írok, most mennem kell.
2023. febr. 7. 12:03
 9/55 anonim ***** válasza:
98%
1 hónap az még csak ismerkedési fazis, randizgatás.Egy pici gyerek ilyenkor még nem szabad bemutatni úgy valakit, hogy a párom.
2023. febr. 7. 12:04
 10/55 anonim ***** válasza:
95%
Idő, idő és idő. Plusz rengeteg beszélgetés és beszélgetés és még egy kis beszélgetés is...
2023. febr. 7. 12:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!