Mit csináljak ha a gyerekem nem szereti a páromat? A tesója szereti,elvan vele, ő amúgy is könnyen barátkozik mindenkivel. Már kb,majdnem egy éve nem élek az apjukkal. Felváltva vannak a gyerekek nálam és az apjuknál.
Figyelt kérdés
Azt mondta hogy nem szereti a páromat. Kb 1 hónapja vagyunk együtt. Párszor találkoztak vele a gyerekek, párszor itt is aludt. 5 éves. Az apjuk barátnőjét szereti.2023. febr. 7. 10:52
1/55 anonim válasza:
Gondolom fiú, és jobban vonzza egy vele kedves nő, mint egy férfi, aki elvonja róla az anyja figyelmét.
Beszélgess, foglalkozz sokat vele, hogy biztonságban és szeretve érezze magát.
2/55 A kérdező kommentje:
Nem, lány
2023. febr. 7. 10:58
3/55 anonim válasza:
Egy hónap után ne akard már, hogy szereti a párodat.Idõre van szüksége, egy éve vagy külön az exedtõl, még azt sem dolgozta fel a lányod?!
4/55 anonim válasza:
Beszélgess, foglalkozz sokat vele, hogy biztonságban és szeretve érezze magát.
5/55 anonim válasza:
Egy hónapos párt még nem is mutogatnék a gyerekeimnek. Abból még bármi lehet, és nem akarnám, hogy belezavarodjon, hogy most ez a bácsi jön, aztán meg a másik.
6/55 anonim válasza:
Az én szüleim elváltak, amikor 6 éves voltam. Mind a kettő csak akkor mutatta be az új párját, amikor már "biztos" volt. Előtte beszéltek velem róluk. Úgymond fel lettem készítve. Szerintem a lányodnak ez hirtelen jött, és nem tudja mit kezdjen a helyzettel.
7/55 anonim válasza:
"Kb 1 hónapja vagyunk együtt. "
Az még semmi, csak ismerkedtek. Nem a párod.
8/55 anonim válasza:
Maximálisan együttérzek a lànyoddal, 5 éves voltam, mikor a szüleim elváltak. Ez kb a legsérülékenyebb kor... Már nem annyira kicsi, hogy ne tudja mi a szitu, de nem is elég nagy, hogy megbirkózzon ezzel az egésszel. Sokk az is, ha apa el megy, de mégnagyobb, ha egy idegen fazon akar bepofátlankodni a megszokott életünkbe.... Na majd még írok, most mennem kell.
9/55 anonim válasza:
1 hónap az még csak ismerkedési fazis, randizgatás.Egy pici gyerek ilyenkor még nem szabad bemutatni úgy valakit, hogy a párom.
10/55 anonim válasza:
Idő, idő és idő. Plusz rengeteg beszélgetés és beszélgetés és még egy kis beszélgetés is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!