Szülők! Elfogadnátok ha a 24 éves fiatok egy 40 éves nőbe lenne szerelmes?
Hogy néz ki az amikor elfogadom, és hogyan amikor nem? Ezek mit jelentenek? Hogy lehet olyan dolgot elfogadni vagy nem, amihez semmi érintkezésed, közöd?
Legyenek boldogok.
Tulajdonképpen teljesen mindegy te mit akarsz ő azt teszi amít ő akar.
Jó magam is ezt megéltem csak durvábban a nő annyi idős volt mint én.Hála istennek gyerek nem lett.Majd 6 évig együtt éltek a nö babusgatta mindent megadott neki.Hogy ártott volna nem hiszem.De a hölgy akit elvett feleségül az is 6 évvel idősebb nála úgy látom boldog.Én pl.rájöttem azért választotta ezeket a hölgyeket mert ő soha nem akart gyereket és ezek az idös hölgyek már nem akartak szülni.Probléma részéröl letudva.
A te esetedbe kérd meg úgy hogy ez az ő érdeke 3 évig ne legyen gyerek.Hivatkoz arra hogy jobban ismerjék meg egymást.Tiltani értelmetlen annál jobban akarja majd a kapcsolatot.
Égnék mint a rongy ha anyám korú nőm lenne. Nincs semmi baj az idősebb nőkkel, de az a normális ha korban is összepasszolnak a nemek, nem csak lélekben.
Azokat a nőket sem értem meg akik 20 30 évvel idősebb férfiakkal jönnek össze. Egy 30 éves egészséges férfi nem jó, a papi a tuti....szégyen az egész.
36
Te döntöd el mi a normális? Ja nem. Az idősebb nőnek is égne a pofája miattad meg egy veled egykorúnak is
38
Mondja ezt az agyhalott, aki másoknak akarja előírni mi a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!