Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim szégyellik a munkámat?...

Szüleim szégyellik a munkámat? Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Diplomás, alulfizetett melót cseréltem le a kinti jobb jövedelemre. De lassan egy éve, és most tudtam meg, hogy a környezetükben senki sem tudott róla. Másik városban lakunk.

2023. jan. 27. 20:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Tanár voltál ?
2023. jan. 28. 16:32
 22/32 A kérdező kommentje:
Igen. Egész konkrétan valami mást akartam csinálni, ahol embert sem kell látni. Nem kerestem állást, csak ez a lehetőség az ölembe pottyant. Lehet, csak egy kaland lesz az életemben. De annyira torkig voltam, hogy kellett a környezetváltozás. Csak ezt nehéz elmagyarázni annak, akivel nem vagyok napi kapcsolatban.
2023. jan. 28. 16:52
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

21: Sejtettem! És milyen szakos? :)

"Csak ezt nehéz elmagyarázni annak, akivel nem vagyok napi kapcsolatban."

Na, látod!

Pont ezért nem mondták el a szüleid sem, mert nem akartak magyarázkodni és nem is kell...!

Egyébként a te életed, te mást akartál és mást is csinálsz.

Jót tesz mindenkinek egy kis környezetváltozás és főleg a közoktatásból..., legalább fellélegeztél!

Szellemi-mentális-anyagi kizsákmányolás után kész terápia lehet a fizikai munka - pláne, ha megfizetik !

2023. jan. 28. 16:59
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező teljesen megértelek Németországban még takarító is többet keres mint Magyarországon a legtöbb ember.12-13 eurós órabér .
2023. jan. 29. 05:57
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Csak ezt nehéz elmagyarázni annak, akivel nem vagyok napi kapcsolatban. - tévedsz. Én megértelek! Legszívesebben én is menekülnék innen sokszor. Ha egy kaland lesz, hát egy kaland lesz!
2023. jan. 29. 06:24
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha tanár lennék, én is jobb ötletnek tartanék egy külföldi szobalányi állást. Köztisztviselő vagyok a legalsó szintekről, igazából ehelyett is büszkén vállalnám, hogy kihúzok szobalánynak. Nem azért nem teszem mert ciki lenne, hanem csak mert messze van a határ, a kiköltözés pedig már több okból is túl nagy fa ahhoz, hogy belevágjam a fejszémet.

De jó neked, hogy kimész. Jól teszed. Szerintem semmi szégyellnivaló nincs rajta, diploma ide vagy oda, ki nem tojja le. A munka csak a pénzről szól (amíg a munkakörülmények elfogadhatóak), nem a villogásról, hogy "nézd, mit dolgozom". Legyen pénzed normális megélhetésre, anyagi biztonságra, anélkül hogy fizikailag vagy mentálisan kikészülnél. A többi nem számít. Ha napi 4 óra levélsepréssel kereshetnék nettó 1 milliót, el is égetném a diplomámat. A fene se rugózna azon, hogy ez "szintemen aluli", és 8 órában, felelősségteljes, stresszes munkával is kereshetnék ennyit. Hagyjuk már.

2023. jan. 29. 08:01
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszolo miért olyan nagy fa neked ? Hogy máshol élj 2 X olyan jól ? 44 évesen a csalámol együtt ki költöztem. Ted meg .
2023. jan. 29. 13:48
 28/32 A kérdező kommentje:
Aki a karriert írja. Hány embernek van karrierje és hány ember dolgozik csak pénzért? A férjem jól keres, nem a pénz miatt takarítok. Csak nem akartam itthon ülni. Imádtam a munkámat. De már nem.
2023. jan. 29. 18:06
 29/32 anonim ***** válasza:

28: milyen szakos voltál?

Férjed mit dolgozik?

2023. jan. 29. 18:34
 30/32 A kérdező kommentje:
Magyar szak, ő régóta ingázik.
2023. jan. 29. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!