Szülõk, megszakítanátok a kapcsolatot a gyerekkel, ha kimenne külföldre, ami nem környezõ ország?
Figyelt kérdés
Azt mondták nekem, hogy oké, elmúltál 18, jogod van a saját életed élni, nekünk is jogunk van a saját döntésükhöz. Nem az utcára tesznek ki, hanem diplomával, nyelvtudással. És hogy kevesebbért is kitettek már embert otthonról (pl. nem volt templomi esküvõ)2023. jan. 27. 18:08
11/19 anonim válasza:
18.49, De igen, szeretik a kérdezőt a szülei, csak nem jól szeretik. Ahhoz hatalmas lelki erő kell, hogy egy szülö bele tudjon abba nyugodni, el tudja fogadni, hogy a gyerekét csak kb évente, fél évente fogja látni.
12/19 anonim válasza:
Aki kitagadja, az nem szereti. Csak saját magát szereti.
14/19 anonim válasza:
Ha megszakitotta a kapcsolatot kb azt sem biztos h tudja h kimegy.
15/19 anonim válasza:
19.30, én úgy értelmezem a kérdést, hogy ezzel jelenleg csak fenyegetik, HA kimenne külföldre, tehát a kitagadással most csak duma, ami persze nem szép, csak így tudni lehet az okot, miért viselkednek így.
16/19 anonim válasza:
Már van telefon, internet. Ez nem az ezres évek, ahol ha elköltöztél a bolygó másik felére 3 hónap sétával, akkor többé nem láttad az addigi családod.
17/19 anonim válasza:
Engem azóta lesza.... nem baj, életem legnyugodtabb időszaka végre :)
18/19 anonim válasza:
Hát ha nekem ilyet mondtak volna a szüleim, akkor megköszöntem volna az eddigieket és onnantól soha többet vissza sem néztem volna rájuk. Mondjuk én 33 évesen azt mondom, aki tud húzzon el ebből a szarból amit országnak nevezünk.
Amúgy érdekes ez a távolság. Persze egy utcában, egy városban élni más. De még országon belül is el lehet úgy költözni, hogy csak ünnepnapokon lássák egymást az emberek. Onnantól meg mindegy, hogy 200 km vagy 2000.
19/19 anonim válasza:
Még ilyet...ez szülő?te jo eg kopj fel alj ala..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!