Ha valamelyik szulod 0-24 felugyeletre es apolasra szorulna, mikozben az orszag masik felen laksz a ferjeddel es a harom gyerekeddel mit csinalnal?
Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 21:46
A kérdező szavazást indított:
feladnam a munkahelyem es csaladostol odakoltoznenk hozza
otthonba menne
94 szavazat
2/23 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi a problémája.
3/23 anonim válasza:
Otthon, de hozzank lehwto legkozelebb, hogy latogathassuk. Ha eszenel van o is vagy ezt szeretné vagy nalatok lenni.
Nalunk van errol tapasztalat.
4/23 anonim válasza:
Vagy kivinnén magamhoz vagy igenis haza költöznék hozzà..sött én ki sem költöztem volna! Felnevelt,jàr neki h mellette legyél persze nem egyszerü neked is van életed/ csalàdod..de nem tudhatod édesanyàd meddig làthatod :(addig jó amég van
5/23 anonim válasza:
Én oda költöztetném magamhoz, ha elfér és szociális gondozót rendelnék mellé aki törődik vele. Otthonba nem tenném, mert ott halálra van ítélve, illetve a munkámat meg a biztos lakhatásomat azért nem adnám fel.
6/23 anonim válasza:
Magunkhoz költöztetném, vagy mi mennénk hozzá.
7/23 anonim válasza:
Attól is merőben függne, hogy szellemileg milyen állapotban lenne, mert egy nagyon szenilis, demens, házsártos idős szülő jócskán megkeserítheti a család életét.
Akkor egy közeli otthon. Ha szellemileg ép, csak fizikai segítségre szorul akkor jöhetne hozzánk. Azt nem tartanám opciónak, hogy mi költözködjünk hárman, négyen, öten az ország másik végébe.
9/23 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon sok dologtól függ. Mi nagyon összetartó család vagyunk, és nehezen tudom elképzelni, hogy bármelyik szülőm otthonban kötne ki. Ezért a C-t jelölöm meg én is, de ez az ÉN életem, nem biztos, hogy ez alapján érdemes dontened.
10/23 anonim válasza:
Attól függ mi a baj oka. Ha simán beteg, vagy gyenge a kor miatt, magamhoz költöztetném. Egy demens, agresszív eset már nagyon más téma: akkor megpróbálnék egy hozzánk közeli otthonban helyet találni neki, ahol szakápolást kaphat, én pedig tudom rendszeresen látogatni. De ebben az esetben a gyerekeim jóléte lenne az első- nem vinnék a közelükbe egy agresszív személyt, hiába a szülőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!