Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha valamelyik szulod 0-24...

Ha valamelyik szulod 0-24 felugyeletre es apolasra szorulna, mikozben az orszag masik felen laksz a ferjeddel es a harom gyerekeddel mit csinalnal?

Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 21:46
A kérdező szavazást indított:
feladnam a munkahelyem es csaladostol odakoltoznenk hozza
otthonba menne
94 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
73%
C verzió: Hozzánk költöztetés.
2021. júl. 4. 21:47
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mi a problémája.
2021. júl. 4. 21:48
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Otthon, de hozzank lehwto legkozelebb, hogy latogathassuk. Ha eszenel van o is vagy ezt szeretné vagy nalatok lenni.

Nalunk van errol tapasztalat.

2021. júl. 4. 21:49
 4/23 anonim ***** válasza:
16%
Vagy kivinnén magamhoz vagy igenis haza költöznék hozzà..sött én ki sem költöztem volna! Felnevelt,jàr neki h mellette legyél persze nem egyszerü neked is van életed/ csalàdod..de nem tudhatod édesanyàd meddig làthatod :(addig jó amég van
2021. júl. 4. 21:50
 5/23 anonim ***** válasza:
58%
Én oda költöztetném magamhoz, ha elfér és szociális gondozót rendelnék mellé aki törődik vele. Otthonba nem tenném, mert ott halálra van ítélve, illetve a munkámat meg a biztos lakhatásomat azért nem adnám fel.
2021. júl. 4. 22:02
 6/23 anonim ***** válasza:
61%
Magunkhoz költöztetném, vagy mi mennénk hozzá.
2021. júl. 4. 22:02
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Attól is merőben függne, hogy szellemileg milyen állapotban lenne, mert egy nagyon szenilis, demens, házsártos idős szülő jócskán megkeserítheti a család életét.

Akkor egy közeli otthon. Ha szellemileg ép, csak fizikai segítségre szorul akkor jöhetne hozzánk. Azt nem tartanám opciónak, hogy mi költözködjünk hárman, négyen, öten az ország másik végébe.

2021. júl. 4. 22:12
 8/23 anonim ***** válasza:
73%
C verzió +1
2021. júl. 4. 22:23
 9/23 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ez nagyon sok dologtól függ. Mi nagyon összetartó család vagyunk, és nehezen tudom elképzelni, hogy bármelyik szülőm otthonban kötne ki. Ezért a C-t jelölöm meg én is, de ez az ÉN életem, nem biztos, hogy ez alapján érdemes dontened.
2021. júl. 4. 22:28
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mi a baj oka. Ha simán beteg, vagy gyenge a kor miatt, magamhoz költöztetném. Egy demens, agresszív eset már nagyon más téma: akkor megpróbálnék egy hozzánk közeli otthonban helyet találni neki, ahol szakápolást kaphat, én pedig tudom rendszeresen látogatni. De ebben az esetben a gyerekeim jóléte lenne az első- nem vinnék a közelükbe egy agresszív személyt, hiába a szülőm.
2021. júl. 4. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!