Mit tegyek ha anyukám semmibe veszi a betegségem mert mentális betegség?
Azért veszi semmibe mert nem az a baj amitől félt hogy az lennék(skizofrén) A valós igazság bipoláris zavar,ez a diagnózis.és semmibe veszi
Mintha minden ugyan olyan lenne,pedig nekem megváltozott minden.A rálátásom a dolgokra meg minden
Előző vagyok Egyébként ajánlom számodra a hitgyülit vagy a hit világát is, mert az is lefoglal és legalább emberek közé kerülsz időnként.
Soha ne add fel!
Én soha nem mertem amúgy suliba mondani anno, hogy pánikos vagyok. És a "kedvenceim" voltak a sulis rendezvényel ilyen évnyitó évzáró, mikor sokat kellett állni tömegbe és nem mehetsz el. Sosem voltam látványosan rosszul, de borzalmas volt nekem minden perc, az életemért küzdöttem kb olyan 130-as pulzusok közepette.
Mindig az volt bennem, ha szólok, az egész suli megtudja (kisvárosban laktam) és biztos a hülye gyerekek ebből viccet csinálnak.. Amúgy nehéz is most megállapítanom, hogy csak trendből viszik túlzásba, vagy komolyan ennyi embernek volt ilyen gondja régen is, csak nem beszéltek róla?
2 osztálytársamnak régen gimiben derült ki számomra, hogy szintén az van nekik. Tök véletlen, mert elmentünk kiránduláson ilyen holokauszt kiállításra és rosszul lettek épp mellettem, én meg egyből tudtam mi ez. Félre mentünk és elmondták nekem, akkor ott tök jól esett tőlük és nekik én is el mertem mondani. (: tanáraim meg is lepődtek hogy reagáltam le a rosszullétüket, mert ők nem értették mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!