Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha anyukám semmibe...

Mit tegyek ha anyukám semmibe veszi a betegségem mert mentális betegség?

Figyelt kérdés

Azért veszi semmibe mert nem az a baj amitől félt hogy az lennék(skizofrén) A valós igazság bipoláris zavar,ez a diagnózis.és semmibe veszi

Mintha minden ugyan olyan lenne,pedig nekem megváltozott minden.A rálátásom a dolgokra meg minden

2023. jan. 24. 18:21
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
2%

Előző vagyok Egyébként ajánlom számodra a hitgyülit vagy a hit világát is, mert az is lefoglal és legalább emberek közé kerülsz időnként.

Soha ne add fel!

2023. jan. 25. 10:21
 22/31 anonim ***** válasza:
26%
Nem értek a betegségekhez de a környezetemben úgy látom hogy maguk a betegek se veszik komolyan csak amikor gondolják. Vagyis aki kamaszként hivatkozik rá hogy neki emiatt milyen nehéz stb az később párkapcsolat vagy menő állás reményében letagadja illetve hip hop gyógyultnak nyilvánítja magát. Ha ők is ilyen komolytalanul állnak hozzá mit várnak mástól?
2023. jan. 26. 13:26
 23/31 anonim ***** válasza:
88%
Szerinted van más lehetőségük? Ezeket se állásinterjún se ismerkedèsnèl nem adhatják elő, hiába szenvednek vele nap mint nap. Nem azt jelenti, hogy nem veszik komolyan, pont azt , hogy inkább maguknak ártanak a társadalom kárára ami másképp nem tűri meg őket.
2023. jan. 26. 23:32
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, ezt titkolnunk kell. Én kb. 1 éve megjátszottam tanárom ajánlására, hogy könnyítést kapjak a vizsgákon, zh-kon. Nem kell nagy dologra gondolni, csak fél óra pluszt kaptam. Minden akkori oktatómnak kiment a levél emiatt, volt aki pont még jobban kicseszett emiatt velem. Akkor megfogadtam hogy soha többet. A magyar társadalom még nem érett ilyen kérdések kezelésére.
2023. jan. 27. 09:55
 25/31 anonim ***** válasza:
29%
24 nem értem mit játszottál meg ha úgy fogalmaztál hogy "titkolnunk"? Közéjük tartozol vagy sem? Az ilyen szerencsétlen sorsú emberek sajnálatra méltóak de könnyítés szerintem nem jár nekik. Jól néznénk ki ha maholnap a színtévesztőket epilepsziásokat stb ( nincs előttem hogy jelenleg mi az abszolút akadály és mi ami csak nehezíti az egyén esélyét) úgy vizsgáztatnák forgalmi vizsgán hogy nekik több hiba belefér.
2023. jan. 27. 10:11
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
A megjátszás alatt azt értettem hogy megpróbáltam... Nem kívánom neked hogy szedj egyszerre 4-5 gyógyszert, és annak a mellékhatása a memóriazavar. Volt hogy elfelejtettem amit tanultam 5 perccel ezelőtt, a vizsgadrukk pluszban rájátszik. Ha nem értesz hozzá ne szólj hozzá.... Az egyetemi szabályzat is kimondja hogy engem megilletett ez a "jog"... ennyi erővel a diszlexiások, diszgráfiások is dögöljenek meg kb? Van olyan is egyetemen nem egy... Nekik még gyógyszer sincs rá.
2023. jan. 27. 10:15
 27/31 anonim ***** válasza:
76%
Hát az én családomban tuti senki nem lett volna diszgráfiás. Mikor elsőben a munkafüzetbe kellett írni a betűket, szavakat sorokon keresztül gyakorlófeladatként (amit rendre házi feladatként kaptunk) anyám annyiszor kiradírozta ahányszor nem voltak szemre tetszetős kb "gyönybetűsek". A papír már szinte széthámlott, órákig ültem és szöszöltem azon amit mások 20 perc alatt megcsináltak úgy ahogy. Úgy ahogy alatt azt kell érteni hogy egyébként elsőre is kinézett úgy ahogy az osztálytársaim 80% százalékánál a végső.
2023. jan. 27. 11:08
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Akármilyen gyöngybetűkkel írna valaki, attól még felcseréi a d betűt b-re, stb. Van ilyen ismerősöm, felnőtt, nagyon szép külalakra amit ír, de átolvasom mindig előtte hogy helyesen írt-e. De örülj neki hogy te ilyen remek családban élsz :)
2023. jan. 27. 11:10
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Én soha nem mertem amúgy suliba mondani anno, hogy pánikos vagyok. És a "kedvenceim" voltak a sulis rendezvényel ilyen évnyitó évzáró, mikor sokat kellett állni tömegbe és nem mehetsz el. Sosem voltam látványosan rosszul, de borzalmas volt nekem minden perc, az életemért küzdöttem kb olyan 130-as pulzusok közepette.

Mindig az volt bennem, ha szólok, az egész suli megtudja (kisvárosban laktam) és biztos a hülye gyerekek ebből viccet csinálnak.. Amúgy nehéz is most megállapítanom, hogy csak trendből viszik túlzásba, vagy komolyan ennyi embernek volt ilyen gondja régen is, csak nem beszéltek róla?

2 osztálytársamnak régen gimiben derült ki számomra, hogy szintén az van nekik. Tök véletlen, mert elmentünk kiránduláson ilyen holokauszt kiállításra és rosszul lettek épp mellettem, én meg egyből tudtam mi ez. Félre mentünk és elmondták nekem, akkor ott tök jól esett tőlük és nekik én is el mertem mondani. (: tanáraim meg is lepődtek hogy reagáltam le a rosszullétüket, mert ők nem értették mi van.

2023. jan. 27. 13:08
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
Ez miféle pánik hogy egy helyen kell lenni sokáig? Én azt tudom hogy a veréstől (mint engedelmesség megtagadásáért járó retorzió) jobban pánikoltam mint mástól. A száguldó erődben Steven Seagal beteszi Erika Eleniakot a szekrénybe hogy elrejtse a terroristák elöl, az veri a tamtamot hogy félne ha otthagyná ... Steven Seagal értetlenkedve megkérdezte hogy " Meghalni nem fél?!" (végül magával vitte mintegy fegyverhordozót)
2023. jan. 27. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!