Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy ne piszkáljon...

Mit tegyek hogy ne piszkáljon anyam mindenért?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok most kezdtem a gimit ami amúgy is elég stresszes számomra. Kitűnő tanuló vagyok, és szinte mindent megcsinálok amit kér mégis olyan megvetéssel képes rám nézni hogy sírva tudnám leütni néha. Nem járok el sokat itthonról nem vagyok a bulizós fajta, ráadásul a sok embert se szeretem. Ami miatt ő rendszeresen baszogat engem hogy csinálni is kéne valamit. Szerinte nem törődök vele miközben minden hova magával visz én meg mint egy kutya követem ( igazán találhatna magának baráti kört)

Nem iszok nem cigizek nem csinalok lényegeben semmi rosszat.

A másik a pasi hogy kéne már nekem egy fiú. Ezt olyan szinten nyomatja hogyha megemlitek veletlenul egy fiú nevet is ő rögtön 1 hetig azzal fog basztatni. (+Ráadásul a szexuálitasomban sem vagyok biztos) természetesen ezt nem említhetem neki mert akkor megy a hülye vagyok nem meleg téma de mindegy

Szeretnék már egy kicsit elszakadni, ráadásul az ő megvetese nelkul is elég sok lelki problémán megyek keresztül. Mit tegyek?

2023. jan. 21. 09:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10-es: a kérdező 16 éves, meg nettó baromság, hogy egy ilyen "szülő" szeretettel érdeklődjön bármikor a gyereke felől,max úgy tűnően, de amögött rendszerint van valami hátsó szándék.
2023. szept. 18. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!