Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehetne leállítani egy...

Hogy lehetne leállítani egy olyan anyóst, aki folyamatosan azon töri a fejét, hogy hogyan piszkáljon?

Figyelt kérdés

Eleinte jóban voltunk (azt hittem), aztán az esküvő óta gyökeresen megváltozott irányomban. Így én is jobbnak láttam, ha minél kevesebb a kontakt. Próbálom figyelmen kívül hagyni, de állandóan üzenget a férjemmel, beszól, szurkálódik, és hiába nem szólok vissza, akkor is stresszel a dolog, és már nehezen bírom.

Piti ügynek tűnik, de így sorozatosan már mindenre ugrok magamban én is. Most megint támadt egy ötlete, amit biztos, hogy csak az én bosszantásom miatt eszelt ki, mert eddig nem köszöntötte fel az unokáját még szóban sem (a másik fia gyereke a kedvenc unoka, a miénk nagyjából mintha a világon sem lenne).

Szülinapot tartunk, a 4. lesz a kisfiamnak. Meg van szervezve a zsúr, ez lesz az első ilyen neki, jön néhány kis barát, mesefigurás torta amire vágyik, stb.

Erre jön haza a férjem, hogy anyós üzeni, hogy vinni kell a gyereket 1 héttel korábban (ezt kihangsúlyoznám), mert ő is születésnapot tart neki.

Én már annyira fáradt vagyok ezektől, higgyétek el. Ti végigülnétek fapofával, vagy tennétek valami megjegyzést? Már csak azért, hogy érezze, hogy nem hagyja magát az ember?

2018. márc. 1. 11:55
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
99%
A parod, ha nem all ki melletted az anyjaval szemben, akkor ez bukta sajnos.
2018. márc. 1. 12:06
 2/24 anonim ***** válasza:
97%
Kell? Semmit sem kell, max a férjednek tököt növeszteni.
2018. márc. 1. 12:06
 3/24 anonim ***** válasza:
93%
Az elejen kelett volna,Ha Párod nem áll ki érted,hát előbb utobb váltok,ő meg röhög a markába. Ezok a nők maguknak szülnek és nem szeretik ha a játékszer elmegy családosdizni..
2018. márc. 1. 12:09
 4/24 anonim ***** válasza:
99%

Jól tetted, hogy nem szólogattál vissza, mert azzal csak lesüllyedtél volna a szintjére. De ez már tarthatatlan. Mi az, hogy KELL? Főleg, hogy sz@rik az unokájára.

Most már állj ki magadért, és mondj egy határozott nemet (az hab a tortán, hogy a kisfiú meg se lett kérdezve, akar-e menni a mamájához. Ha a férjed olyan töketlen, hogy így behódol az anyjának, meg kedve szerint utasítgatja, akkor sajnos választhatsz a házasságod meg a nyugodt élet között, mert az ilyen anyuci pici fiacskái sose változnak meg.

2018. márc. 1. 12:09
 5/24 anonim ***** válasza:
88%

Felhívod és közlöd, hogy nem értek rá.

A férjeddel meg azt közlöd, hogy döntse el, kit támogat, téged, vagy az anyját. Ha az anyját, akkor segítesz neki csomagolni

2018. márc. 1. 12:12
 6/24 anonim ***** válasza:
93%

Férjeddel tisztázd, hogy a családi béke érdekében ne adja át anyós üzeneteit neked (a szurkálódásokat meg végképp, ezeket nem is értem, hogy jut eszébe továbbítani...), hanem rendezze ő vele a dologt azonnal a helyszínen. Elhiszem, hogy neki kellemesebb áttolni mindent rád, de úgy normális, ha mindenki a saját szüleit rendezi.

Az egy héttel előbb lévő plusz egy szülinapozással alapból semmi baj nem volna, csak ezt ne diktátumként adja elő, hanem kérdésként. Illetve ha nem akartok/tudtok oda elmenni, akkor fel lehet ajánlani neki, hogy jöjjön el ő is a gyerek zsúrjára.

2018. márc. 1. 12:23
 7/24 anonim ***** válasza:
97%
Tapasztalat h ilyenhez maga az unoka se szeret menni,és kinzás az egész a gyereknek is. :(
2018. márc. 1. 12:27
 8/24 anonim ***** válasza:
97%

Kérdezd meg a férjed, hogy az anyjával szeretne-e párkapcsolatban élni vagy valed! Ha esetleg téged választana, akkor kérd meg szépen, hogy állítsa le a jó édes anyját, hogy ne neked kelljen megtenni!

Egyébként semmit sem kell. Felhívod anyukát és MOSOLYOGVA közlöd vele, hogy saaaajnos ez nem fog összejönni, pont más dolgotok van.

2018. márc. 1. 12:29
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

A férjeddel kell közölni, hogy ö nem üzenetközvetítönek van, ne továbbítsa az anyós üzeneteit.

Emellett az, hogy a gyerek mikor megy oda, te (ti a pároddal) döntitek el, és nem az anyós.

2018. márc. 1. 12:34
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem az anyós a fö gond, hanem a férjed.

ÉN VELE közölném, hogy állítsa le az anyóst illetve ne továbbítsa az anyós üzeneteit - neki ugyanis NEM EZ a szerepe a családban.

2018. márc. 1. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!