Mit lehet tenni, ha a párom szülei folyamatosan ellenzik a kapcsolatunkat?
Lassan 1 éve vagyunk együtt, és szeretnénk a fővárosba költözni, mindketten tanulnánk ott, a párom befejezné a tanulmányait èn pedig elkezdenèm az egyetemet.
Viszont folyamatosan azt hallgatjuk, hogy szó sem lehet róla, neki már itt meg van a helye, itt vègzi az iskolát, én csak kihasználom őt, hogy miattam jöjjön velem, inkább ő maradjon a szüleivel egy lakásban. Folyamatosan szidnak olyan dolgok miatt, hogy miattam szedett fel plusz kilót, miattam tanul keveset stb.
Nagyon csúnyán beszélnek velem/rólam, többször csitrinek neveztek mikor felemeltem a hangomat velük szemben.
Nekem nagyon fontos ez a kapcsolat és nem szeretném, ha a szülei miatt tönkremenne. A szép szót nem èrtik, csak az a jó, amit ők mondanak.
Az én édesanyám sem nèzi jó szemmel ahogy velem illetve párommal bánnak.
Ki mit tanácsol ilyen helyzetben? Nagyon kivagyok.
És a párod mit szól ehhez?
Kiáll melletted?
Egyébként meg felnőtt emberek vagytok, a barátod álljon a sarkára.
Ha hepciáskodsz és felemeled a hangod, én is lecsitriznélek.
22 évesek vagytok. Felnőttek. EL lehet kezdeni úgy is viselkedni. Ennek része, hogy nem anyuci és apuci engedélyét várjátok, nem őket győzköditek, hanem felelősséget vállaltok magatokért, anyagi értelemben is.
Ha felnőttnek tekintitek magatokat és felnőttként akartok élni, akkor felnőttként kezeljétek a problémákat is!
Elhiszem, hogy 22 évesek vagytok, de ha nem írtad volna, akkor úgy gondolnám, hogy pont betöltötted a 15-öt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!