Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehetne leállítani egy...

Hogy lehetne leállítani egy olyan anyóst, aki folyamatosan azon töri a fejét, hogy hogyan piszkáljon?

Figyelt kérdés

Eleinte jóban voltunk (azt hittem), aztán az esküvő óta gyökeresen megváltozott irányomban. Így én is jobbnak láttam, ha minél kevesebb a kontakt. Próbálom figyelmen kívül hagyni, de állandóan üzenget a férjemmel, beszól, szurkálódik, és hiába nem szólok vissza, akkor is stresszel a dolog, és már nehezen bírom.

Piti ügynek tűnik, de így sorozatosan már mindenre ugrok magamban én is. Most megint támadt egy ötlete, amit biztos, hogy csak az én bosszantásom miatt eszelt ki, mert eddig nem köszöntötte fel az unokáját még szóban sem (a másik fia gyereke a kedvenc unoka, a miénk nagyjából mintha a világon sem lenne).

Szülinapot tartunk, a 4. lesz a kisfiamnak. Meg van szervezve a zsúr, ez lesz az első ilyen neki, jön néhány kis barát, mesefigurás torta amire vágyik, stb.

Erre jön haza a férjem, hogy anyós üzeni, hogy vinni kell a gyereket 1 héttel korábban (ezt kihangsúlyoznám), mert ő is születésnapot tart neki.

Én már annyira fáradt vagyok ezektől, higgyétek el. Ti végigülnétek fapofával, vagy tennétek valami megjegyzést? Már csak azért, hogy érezze, hogy nem hagyja magát az ember?

2018. márc. 1. 11:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Én azért hagytam ott a lányunk apját, az anyja bele akart szólni mindenbe és kevert állandóan. A pici fia meg nem bírt kínálni mellettunk.
2018. márc. 1. 18:50
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem vinném a gyereket. A mamát meghívnám, de ne dirigáljon már.
2018. márc. 2. 14:40
 23/24 anonim ***** válasza:
Nálunk is így volt. A férjem mellettem döntött, így már jó fél éve nem tartjuk az anyossal a kapcsolatot. Mennyivel jobb így.semmit nem kell elturnod. Állj ki magadert és parancsolj a ferjedre is!!
2018. márc. 4. 13:13
 24/24 anonim ***** válasza:

"Erre jön haza a férjem, hogy anyós üzeni, hogy vinni kell a gyereket 1 héttel korábban (ezt kihangsúlyoznám), mert ő is születésnapot tart neki.

"

Nem úgy volt, hogy megkérte a férjedet, hogy beszéljétek meg otthon, hogy ez így jó-e nektek?

2018. júl. 28. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!