Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, hogy anya...

Mit csináljak, hogy anya végre ne piszkáljon ezzel?

Figyelt kérdés

Csinálom a jogsit, és az eléggé felhúzott, mikor elsősegély tanfolyamon közölték, hogy egymást kell megvizsgálni, van-e a másiknak törött bordája, szegycsontja, combcsontja, stb, tehát valami idegen fogja fogdozni elég érzékeny részeimet.

Azóta az egész család rajtam röhög, hogy milyen hisztis vagyok, és mekkora poén, hogy ezen kiakadtam, mit kényeskedek... :( Nem értik meg, hogy nekem ez borzalmasan rossz, és utálom, és nagyon félek tőle.

Mit csináljak, hogy leszálljanak rólam? Már hetek óta ez a legjobb vicc a családban. :/

2016. aug. 17. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Beszeld meg az oktatoval, hogy ilyen fobiad/szorongasod/akarmid van es szeretned, ha te kimaradnal a sebesult szerepbol.
2016. aug. 17. 20:35
 2/4 A kérdező kommentje:
A vizsgán már túl vagyok, az önmagában már nem téma, csak ez, hogy piszkál vele a család :(
2016. aug. 17. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Ne törődj vele és ha felhozzák ne mutasd hogy zavar, mert addig piszkálnak továbbra is. Amíg ők nem tudják hogy te pontosan mit is érzel ezzel kapcsolatban, addig nem fogják megérteni...
2016. aug. 17. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát én konkrétan mindenkit elküldtem volna a balfenékre, aki arra kényszerít, hogy a vizsgán vadidegenekkel fogdostassam a bordáimat és a csak rám tartozó szerveimet. Nem mindenki k, aki kirakja mindenét. Nem is értem az iskolát. Ilyet nem jogszerű kérni. És a családomat is már rég elküldtem volna oda, ahol a part szakad, mondjuk rajtam biztos nem röhögnének azért, mert felháborító, nemi zaklatásnak is beillő dolog miatt jogosan fel vagyok háborodva.
2016. aug. 17. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!