Mit kezdjek apuval? Miért ilyen bunkó? Beszólt a barátnőmnek, mert kövér. Hogyan állítsam le, hogy engem se piszkáljon?
A barátnőm jóval nagyobb mint én, picit 100kg felett van én pedig csak 70 vagyok.
Apám amikor hazavittem, köszönés nélkül végigmérte, majd annyit mondott, hogy ehhez kell aztán f"sz, hogy megb"szd, aztán arrébb ment, még annyit vissza szólt, hogy azért vigyázzak magamra, nehogy összenyomjon.
A barátnőm ezek után inkább hazament, nem is akar hozzánk jönni (megértem). Ami idegesítő, hogy azót otthon dagi viccelek piszkál apám, sehogy sem tudom leállítani.
Amúgy csak ketten vagyunk apuval, tehát rosszban sem akarok lenni vele, mert jóba vagyunk, de ezt most valahogy nagyon nem tudja megemészteni.
Ritka nagy p.raszt egy apád van. Én azon se csodálkoznék ha a barátnőd szakítana veled. Kinek kéne ilyen fszkalap "após".
De te is elég korrekt vagy hogy nem védted meg a barátnődet előtte.
"100kg felett van én pedig csak 70 vagyok."
Az igen.... "csak"...
Lehetne egy kicsi önkritikatok, ey tenni valamit az elken, hogy ne így legyen.... bunkó emberek mindig is voltak, es lesznek is ...
Vagy mibden eggyes titeket ért beszólás után jön a depresszió, és a hiszti?
Mert készülj fel lesznek...
#3 Hogyan védhettem volna meg? Ezekben nem vagyok a legjobb, nem igen tudok visszavágni, általában csak magam égetem be ilyenkor. Viszont mondtam neki, hogy ne vegye magára, mert apum ilyen.
Amúgy volt barátnője, de nemrég szakítottak. ( Nem apa hibája volt. )
Édesapámmal az a gond, hogy megvan egy nő ideálja:
Szőke/barna haj
Vékony, de sportos
Nagy mell/feszes kerek popsi
Ez a minimum nála, ő is elég jól tartja magát 48 éves, de kondizik, kerékpározik, hobbi szinten focizik. Izmos, szálkás teste van. Utálja a kövér nőket.
#5 Az idézőjellel arra utalsz, hogy sok a 70 kilóm? Én úgy gondolom a 185 centimhez még kevés is.
Amúgy miért ne lenne önkritikánk? Attól még nem kell elviselni, az ilyen alpári beszólásokat. Vagy szerinted ha valaki kövér már jogosan szidalmazhatják?
Nem mondtam, hogy jogos, de ez az amivel nem tudsz mit kezdeni... Nekem lehet esni, de attól még be fognak szólogatni az emberek....
Es most m8nden beszólás után kifogod írni, hogy mit tegyél?
Tudod mit tegyél? Járjatok közössen edzeni.... stb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!