Hogy segíthetnék egy kövér barátnőmnek?
Pff, nem akar olyan lenni mint "Bánkuti Gabriella"?
Remélem van fogalma arról, hogy egy olyan testet felépíteni a 150kg-ból kb 10 év, és ha nem megy vissza normálisan a bőre akkor a sebészt se kerülheti el?
Tudod, átérzem a barátnőd heylzetét. Ha az ember kövér, egy idő után annyi önbizalma sincs, hogy a kisujját megmozdítsa. Én 130kg voltam nem is olyan régen.
Évekig halogattam a fogyást. Nagyon sokan mondták, hogy fogynom kell, fogyjak le, nem hallgattam rájuk.
Nem tudom végül mi adta meg a kezdő lökést. Kb. két hónapot kellett "túlélni" és aztán ment magától.
Durván 3 év után, soványan, egészségesen, mindíg megkérdezem magamtól, hogy miért halogattam én ezt ennyi ideig? Mennyi évet elvett az életemből az, hogy dagadt voltam...szomorú
Ha esetleg gondolod, írj nekem, hátha tudok mondani bár szót, amit hasznos lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!