Hogy segíthetnék egy kövér barátnőmnek?
Magának kell rájönnie. Engem senki nem tudott rávenni, csak én magamat. Ha valaki meg erősebben szólt volna, megszakítottam volna vele minden kapcsolatot.
Igazából semmi közöd hozzá. Egyszer elmondhatod neki, hogy téged zavar, hogy nyivákol, mert lenne megoldás, úgyhogy nem vagy erre kíváncsi.
De soha nem fogadnék el tanácsot olyantól, akinek csak 5-10 kg feleslege volt, vagy pedig, mint a barátnőm, napi szinten zabálta a pacalt, és egy deka zsír nem volt rajta.
Ehhez olyan társaság kell, akinek elmondhatja, hogy mennyire kívánta azt a baconös szendvicset, és akik átérzik, mekkora nagy dolog, hogy nem ette meg.
Csak ő döntheti el, ő veheti rá magát a változásra.
Hasonló paraméterekkel rendelkezem egyébként. Legdurvább időszakomban 170/150 voltam, utóbbi a súlyom. Valahogy rájöttem, hogy nem akarok meghalni, változtatnom kell. Lefogytam 107 kilóra egy év alatt. Kvanehéz volt, és senki nem volt velem, aki megértené, min megyek keresztül. Most sincs ilyen igazából.
A legjobban utált dolog az, amit az utolsó is írt. HOgy van, aki zabálhat, és egy deka zsír sincs rajta. Többet eszik mint én, és kórosan sovány. Én két hétig nem figyelek oda a kajára, és feljön 10 kiló. Közben olyanok osztogatják a tanácsokat, akik sosem voltak kövérek. Figyelem, 150 kilósnak a 100 kilós se adjon tanácsot!!! A szememben ők csak ducik voltak, nem kövérek. A 100 kiló álomsúly volt.
Szóval ilyenekre kellene figyelni. Csald el minél többször sétálni, legyen vele valaki, amikor csak lehet. Van, hogy unalmában tömi az ember a nápolyit a csokit. Vagy depis, de tapasztalatból mondom, hogy az a kilók leadásával arányosan múlik majd.
Sok sikert a barátnődnek, nem lesz egyszerű, de már 10 kiló után érezni fogja a különbséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!