Mit kezdjek apuval? Miért ilyen bunkó? Beszólt a barátnőmnek, mert kövér. Hogyan állítsam le, hogy engem se piszkáljon?
A barátnőm jóval nagyobb mint én, picit 100kg felett van én pedig csak 70 vagyok.
Apám amikor hazavittem, köszönés nélkül végigmérte, majd annyit mondott, hogy ehhez kell aztán f"sz, hogy megb"szd, aztán arrébb ment, még annyit vissza szólt, hogy azért vigyázzak magamra, nehogy összenyomjon.
A barátnőm ezek után inkább hazament, nem is akar hozzánk jönni (megértem). Ami idegesítő, hogy azót otthon dagi viccelek piszkál apám, sehogy sem tudom leállítani.
Amúgy csak ketten vagyunk apuval, tehát rosszban sem akarok lenni vele, mert jóba vagyunk, de ezt most valahogy nagyon nem tudja megemészteni.
Miért kell egy nőről ilyen csúnyán beszélni ?
Nem a ti dolgozok bírálni , ha a kérdezőnek megfelel akkor másnak semmi köze hozzá.A kérdés nem erre irányult hogy miért ilyen s mikor mennyit fogy le.
Próbáld elmondani édesapádnak hogy ez a lány fontos neked ,szereted .Ne szóljon bele a magánéletedbe mert különben nem fogtok olyan jól kijönni egymással s ha tovább folytatja a piszkálódást ezt éri el vele.
Apádnak igaza vaolt - bár eléggé paraszt módon fejezte ki magát -, a barátnőd kövér.
Azt leszámítva, hogy esztétikailag is elég gáz látvány, egészsége is jó szar lehet, ráadásul 10/9 kövér pfátlan és zabál, vendégségben is.
27-es vagyok, és rohadtul nem érdekel a hiszti, amit ezek levágnak.
Rinyálnak, mert megsértődnek, ha a szemükbe mondod az igazat, közben zabálnak, és mindenki mást leszólnak.
Én 170/53 vagyok, alig bírok hízni (ezt is egy év éjjeli kajával húztam fel), de mikor 48 voltam, pont a sértődős tehenek szóltak be, hogy anorexiás. Mikor én meg megmondtam nekik, hogy hájas disznó, majdnem nekem ugrott.
Taszítanak a kövérek, látványra és természetre is, mert a zömük megkeseredett, azért eszik össze minden szart, dagad és még megkeseredettebb meg irigyebb lesz... ördögi kör, kevés az a kövér ember, aki normális.
"27-es vagyok, és rohadtul nem érdekel a hiszti, amit ezek levágnak.
Rinyálnak, mert megsértődnek, ha a szemükbe mondod az igazat, közben zabálnak, és mindenki mást leszólnak.
Én 170/53 vagyok, alig bírok hízni (ezt is egy év éjjeli kajával húztam fel), de mikor 48 voltam, pont a sértődős tehenek szóltak be, hogy anorexiás. Mikor én meg megmondtam nekik, hogy hájas disznó, majdnem nekem ugrott.
Taszítanak a kövérek, látványra és természetre is, mert a zömük megkeseredett, azért eszik össze minden szart, dagad és még megkeseredettebb meg irigyebb lesz... ördögi kör, kevés az a kövér ember, aki normális"
Éppenséggel a te szavaid is kőkemény megkeseredettségről adnak tanúbizonyságot... Ami viszont még szomorúbb, hogy a mérhetetlen mocskolódásodhoz még tömény sötétség is társul. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!