Szülők ilyen tragikus kimenetelű esemény után
őszintén még engednétek,hogy a gyermeketek rendőr
legyen?
Figyelt kérdés
Szép hívatás elismerem élethosszig tartó de túl kockázatos ahogy a példa is mutatja a fene gondolta volna hogy ilyen rossz vége lesz egy bejelentésnek ezt lelkileg fel tudjátok dolgozni hogy mi van ha a saját családotokban történik ilyesmi ?
Ne adj isten de nem lehet garantálni hogy tényleg nem fordul elő újra.
Ennyi erővel bármi más foglalkozás si veszélyes lehet, sőt, autóba ülni is veszélyesebb ha az arányokat nézzük....
2023. jan. 17. 04:02
2/24 anonim válasza:
Engedni? Neki kell tudnia mi szeretne lenni az életben. Nehogy már én döntsem el helyette. Plusz ez a példa pont, hogy ki gondolta volna...ezt akkor bármire rá lehet mondani
2023. jan. 17. 05:58
3/24 anonim válasza:
Tiltani max egy kisgyereknek lehet valamit, egy felnőtteknek nem. Meghalni meg bármiben, bármikor lehet. Az egysebeszt is elcsaphatja egy auto
2023. jan. 17. 06:18
4/24 anonim válasza:
Szinte minden foglalkozás, hivatás mellett fel lehetne tenni ilyen kérdést. A gyerek az lesz, ami lenni akar, legyen boldog, amíg meg nem változik a véleménye és más után nem néz.
2023. jan. 17. 06:29
5/24 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy megtilthatom a gyerekemnek, hogy ezt a pályát válassza, egy felnőtt ember döntése.
2023. jan. 17. 06:35
6/24 anonim válasza:
Igen, én eddig is tudtam, hogy a rendőrök meghalhatnak munka közben. Ahogyan a rendőrök is.
És az sem sokkal ritkább, hogy egy irodai alkalmazottat szívrohammal visz el a mentő, csak nem kerülnek be a hírekbe.
Szóval az élet kockázattal jár.
2023. jan. 17. 07:13
7/24 anonim válasza:
Tűzoltónak lenni sokkal veszélyesebb és akkor már a legveszélyesebb munka, amire nem is gondolnánk: a közútkezelőké!
2023. jan. 17. 07:17
8/24 anonim válasza:
Egyszer elestem az udvaron egy gödörben és szalagszakadásom lett a bokámban. Eszembe se jutott, hogy emiatt soha többé ne sétáljak, mert mi van ha. Bármiben meg lehet sérülni, emiatt kár vészmadárkodni és ódzkodni dolgoktól.
2023. jan. 17. 07:58
9/24 anonim válasza:
Akkor ne is dolgozzon, bárhol lehet baleset
2023. jan. 17. 08:46
10/24 anonim válasza:
Akinek nincs az életre elég érzelmi tartaléka, az ne lépjen ki az utcára. Bárhol, bárkivel, bármikor történhet bármi, halál is.
Lényegesen megkönnyíti az életet, ha átformáljuk a gondolati torzításokat (akár segítséggel), és elfogadjuk, hogy a bolygón jön és megy az élet. Bárkié.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!