Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy el szeretnék menni egy előadásra?
Anya, apa. Lesz ez az eloadas es szeretnek elmenni. A jegyet magam fizetem, ekkor megyek, akkor jovok.
Ennyi. Nem kell tulspilazni.
Hát, rád is fér az önfejlesztés!
Ha ilyen csip csup üggyel problémáid vannak, akkor mi lesz, ha azt kell mondani, anya a barátnőm ma itt aludna nálunk? (nem bántalak)
én már rég megvettem a jegyem de nagy valószínűséggel nem fogok elmenni rá... ha lecsúszol a 10 ezres jegyről eladom az enyémet ennyiért neked csak ne félj a szüleid elé állni ;)
elérhetőségem: alex444@freemail.hu
Nem tudom, miért, de úgy érzem, szégyelled a szüleid előtt, hogy milyen előadásra mész. Erre csak annyit tudnék mondani, hogy én nem ismerem az urat, és ha nem írod utána, hogy önfejlesztés a téma, én azt hittem volna, hogy komolyzenei koncertre mész.
16 évesen elég nagy vagy már ahhoz, hogy egyedül utazz Debrecenbe, főleg, ha csak egy napra mennél. A saját pénzed meg arra költöd, amire akarod, még akkor is, ha zsebpénz gyanánt tőlük kaptad.
Ha fontos neked az előadás, állj a sarkadra, és hozz fel érveket mellette :) Szerintem a jegyet nyugodtan megveheted még most, addigra úgyis meggyőzöd őket valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!