Hogyan beszéljek erről a szüleimnek?
Sziasztok. A szüleim mindig is tudták, hogy mennyire szeretek focizni, már jó néhány éve komolyabban kezdtem el foglalkozni vele, de sajnos vannak sérüléseim. Mármint lehet rajta segíteni és egy idő után már semmi bajom nem lesz, de a nyárra fel kell függesztenem az edzéseket.
Ha nem is annyira, de kicsit kiesek a gyakorlatból. Az elmúlt majdnem 10 évben ilyenre még nem volt példa, hogy eddig ne csináljam.
Nagyon rosszul esik, hogy erre a 2 hónapra nem tudok elmenni és szeretném ha a szüleim nem viselkednének ilyen hidegen. Mármint nem kell túldramatizálni meg ilyenek, csak tudják mennyire fontos ez nekem és szerintük nem kéne ennyire rosszul viselnen, mert úgyis folytathatom. Nekem nem is ez a bajom, hanem csak attól félek, hogyha kihagyom ezt a 2 hónapot akkor nehéz lesz úgymond visszaszokni...
(16/f)
igazuk van nem kel túl dramatizálni
ilyenkor is le kel menni az edzésekre és fejben ott lenni a többiekel hogy ne es ki a ritmusból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!