Ez miért van? 14/l

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Annyi a történet röviden, hogy Anyukám és Apukám elváltak lassan 5 éve. Nevelőapukám van, akit nagyon szeretek, Anyukámmal is nagyon jóban vagyok, és a testvéreimmel is, így boldog családban élek. Apukám nagyon sokáig bunkó volt velünk, és sajnos előfordult, hogy bántotta Anyát is, így amióta elváltak nagyon megromlott a viszonyunk. Viszont az elmúlt 1-2 napban elkezdett nagyon hiányozni, és sírtam is emiatt. (Utoljára tegnap előtt találkoztunk).

Lehet, hogy ehhez hozzátartozik az is, hogy ez a hétvége nagyon eseménydúsan telt, és sokat voltunk együtt. Mostanában egyfolytában Apukámmal kapcsolatos dolgokat rajzolgatok.

Mi történt velem?

Ez miért van?

Vagy ez normális?

Légyszi csak normális válaszokat!

Válaszaitokat előre is köszi!

2018. márc. 20. 16:49
1 2
 1/13 anonim válasza:
64%
Ez miért ne lenne normális? Az nem lenne a normális, ha nem kötődnél ahhoz, akitől származol.
2018. márc. 20. 16:57
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :)

Jöhet még! ;)

2018. márc. 20. 17:00
 3/13 anonim ***** válasza:
63%
Ne haragudj, de nem értem mi hiányzik benne mikor bántott titeket. Szerintem neked nem apukád hiányzik, hanem egy idealizált apa. Ne csapd be magad, apud bebizonyította hogy nem az akiért érdemes sírni.
2018. márc. 20. 17:10
 4/13 anonim ***** válasza:
32%
A nőkbe sajnos bele van kodolva h a bántalmazóhoz kell ragaszkodni..
2018. márc. 20. 17:11
 5/13 anonim ***** válasza:
61%

Ha apád részéről nagyon súlyos sérelem soha nem ért, most pedig normális veled, akkor természetes, hogy kötődsz hozzá.

Lányok sokszor párnak is olyan srácot keresnek, akikben apjukhoz hasonló tulajdonságokat látnak.

2018. márc. 20. 17:18
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Abban a korban vagy, amikor hatalmas hormonális változások mennek végbe benned és ezek az agy érzelmi működésére is kihatnak. Több érzelmet élsz át, mint 5 éve, értelmi fejlődések következtében már a világot is másképp látod, mint korábban, sokkal színesebben, összetettebben és ugyanakkor ellentmondásosabban. Kezdesz ráébredni, hogy ugyanazzal a dologgal kapcsolatban az embernek lehetnek ellentmondásos érzelmei és emellett a dolgok értelmét, a racionalitást is figyelembe kell venni.
2018. márc. 20. 17:20
 7/13 anonim ***** válasza:
48%
Ugyanebben a helyzetben voltam. 5-6 voltam, mikor elváltak, és azóta sosem láttam az apámat. Most, felnőttként találkoztam vele újra, 29 évesen, és hiába tudtam, hogy bántotta anyát és a nővéremet is, csak hiányzott egy apafigura. De nem ő, mert ő egy szörnyeteg. Emlékeztesd magad arra, hogy ő nem jó ember, mert nem az. Nincs arra kifogás, hogy bánt valakit a családból.
2018. márc. 20. 17:21
 8/13 anonim ***** válasza:
56%
Érdekes, hogy lepontozzák azokat, akik erősen a bántalmazás ellen vannak, köztük engem is. Leírtam a saját helyzetemet és érzéseimet, mások meg látatlanban bíráskodnak felettem. Nem a ti dolgotok, hogy én megbocsátok-e vagy sem, csupán óva intettem a kérdezőt. Ne hidd, hogy ha anyukáddal megtette, veled nem tenné meg, mert sajnos ez nem igaz.
2018. márc. 20. 17:53
 9/13 anonim ***** válasza:
52%
Persze h lepontozzák. Otthon ez a normális család,meg az h a nő egy senki akit rugni lehet..
2018. márc. 20. 17:55
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kéz!!

Csak egy dolgot nem értek. Ez miért ilyen "hirtelen" történt?

2018. márc. 21. 14:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!