Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Létezik, hogy semlegesen...

Létezik, hogy semlegesen indul a gyerek és az apa barátnőjének a kapcsolata, ha a nő miatt hagyta el az apa a családját? Vagy ez mindenképpen negatív tényező?

Figyelt kérdés
2023. jan. 12. 18:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

#20: “Az már más kérdés, hogy milyen a jelleme, ha csak azért nem dug félre, mert nem akad partner.”

Ez igy van, nem attol huseges valaki, ha csak azert nem csalja meg a parjat, mert nincs ra alkalom.

2023. jan. 13. 17:00
 22/29 anonim ***** válasza:
73%
Nincs olyan, hogy a másik nőért hagyta el anyukádat.Azért hagyta el, mert már köztük nem működött.
2023. jan. 14. 14:49
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk ezt semlegesen kell fogadni Mert nem a mi dolgunk itélkezni. (Megcsalják egymást a szülök kivel élnek eggyütt stb.)Az ő dolguk.Az más hogy szeretni nem tudod.De az én apám is elvárt egy emberhez méltó viselkedést.Most én már felnött vagyok évi5-6alkalmat ki lehet bírni mikor egy légtérbe kell lenni vele.

Itt ahogy látom főleg felnött gyereknél nem az a gond hogy a szülök kivel élnek hanem a saját jó létüket féltik.Persze kiskorú gyereknél ez mindig bonyolultabb.

2023. jan. 17. 08:54
 24/29 anonim ***** válasza:
77%
Elfeledkezett mindenki a gonosz K szapulása melett aki apukát eltéríti szapulni a nagy K anyukát aki esetleg évekig csalja apukát használja ki anyagilag és érzelmileg.Mikor este folyamatosan fáj a feje előre jelezve ne érj hozzám.Ő róla és a hercegéről mi a vélemény?
2023. jan. 17. 09:08
 25/29 anonim ***** válasza:
67%
Itt van egy megjegyzésed apa elmegy otthonról es egy idegennel van együtt és az ő gyerekével.Nos a nő és a gyereke csak neked idegen neki nem valószínűleg neki ők lesznek a leendőbeli családja .A nemtetszésedtől függetlenül.Job ha ezt elfogadod mert jobbat úgy sem tehetsz.Apád miattad nem fogja a döntését megváltoztatni.Mivel emberi lény és boldog akar lenni!
2023. jan. 17. 12:56
 26/29 A kérdező kommentje:
25: Átgázolva mindenkin-mindenen, a lényeg, hogy az apuci boldog legyen. Hát igen...
2023. jan. 17. 18:57
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Te is lehetsz, rajtad múlik.
2023. jan. 17. 19:01
 28/29 anonim ***** válasza:
51%

Igen, sokan mindenen és mindenkin átgázolnak a céljaik elérése érdekében. Az, hogy megérte-e, tehát a boldogság, az csak később derül ki majd. Lehet csak átmeneti lesz a nagy boldogság. De ezzel nem szokásuk foglalkozni. Ami a lényeg, veletek már nem boldog. Lehet ott sem lesz sokáig az, de akkor onnan is tovább lép. Vannak akiket a változatosság gyönyörködtet. Az megint más kérdés, hogy akkor mi a francért köti le magát x ideig is. Erre nem egyszerű válaszolni. Sok ember van, aki sohasem jut el a megfelelő önismeretig.

Állj úgy hozzá te is, ahogyan ő áll hozzád. Nem kell Máltai Szeretetszolgálatot játszanod neked sem.

2023. jan. 17. 19:10
 29/29 anonim ***** válasza:

Nézd én elvált szülök gyereke vagyok.Bőven felnött.Én ezt nem így látom.Talán a felnött gyerekről beszélünk: ott is meg van az önzés.

Főként azért megy a harc mert apa elvitte a vastag péztárcát.Látom ezt a személyes kapcsolataimból.Mikor az első kérdés mikor ez a téma.Nem az mikor találkoztunk utoljára hol voltunk.Hanem mit adott: "szoktam mérgembe mondani torony órát láncal.

Nem csalták egymást a szüleim de örülök hogy elváltak mert nem volt a végére egymáshoz egy értelmes mondatuk sem.Csak veszekedtek.Most mind a kettő viszont boldog remélem sokáig mig élnek.Saját magunk önös érdekein is túl kell tudni lépni.

2023. jan. 18. 07:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!