Már most rettegek.. Mit csináljak?
Volt egy önygilkossági kisérletem. Borderline és még 2 személyiségzavarom van a nevelőapám miatt. Rengeteg traumát okozott nekem gyerekkoromban.
Amikor kórházban voltam, le sem szart, nem jött be hozzám mert "nincs ideje". Viszont ha a saját javát látja bennem, azonnal ugrik. Kihasznál, teljesen.
Most anyu tesójánál lakok. Segítenek túlélni ezt a hatalmas szorongást.. De holnap mennem kell haza, sok cuccom van még a nevelőapámnál. Félek hogy veszekedni fog, hogy bántani fog.. Nekem ehhez nincs energiám. Unom már hogy ki vagyok használva, hogy nincs normális életem, hogy be vagyok zárva 0-24.
Soha nem volt gyerekkorom és úgy érzem hogy soha nem kapom vissza azt a sok elvesztegetett időt..
Nem akarok holnap visszamenni a cuccaimért, de muszáj
Rettegek tőle, hogy reagáljam le a veszekedéseit?..
Mit csináljak hogy ne rettegjek?
Ha rá gondolok már reszketek.
Na, mi lett?
Mindenesetre rendőrséget vizionálni nincs értelme, a cucc összeszedése nem jár együtt rendőrségi kivonulással.
Nem én mentem a cuccaimért. Elment az egyik ismerősöm. De nem hatotta meg annyira nevelőfateromat. Hálistennek nem is keres, nem zaklat hogy menjek haza.
Minden rendben van eddig 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!