Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Már most rettegek.. Mit...

Már most rettegek.. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Volt egy önygilkossági kisérletem. Borderline és még 2 személyiségzavarom van a nevelőapám miatt. Rengeteg traumát okozott nekem gyerekkoromban.

Amikor kórházban voltam, le sem szart, nem jött be hozzám mert "nincs ideje". Viszont ha a saját javát látja bennem, azonnal ugrik. Kihasznál, teljesen.

Most anyu tesójánál lakok. Segítenek túlélni ezt a hatalmas szorongást.. De holnap mennem kell haza, sok cuccom van még a nevelőapámnál. Félek hogy veszekedni fog, hogy bántani fog.. Nekem ehhez nincs energiám. Unom már hogy ki vagyok használva, hogy nincs normális életem, hogy be vagyok zárva 0-24.

Soha nem volt gyerekkorom és úgy érzem hogy soha nem kapom vissza azt a sok elvesztegetett időt..

Nem akarok holnap visszamenni a cuccaimért, de muszáj

Rettegek tőle, hogy reagáljam le a veszekedéseit?..

Mit csináljak hogy ne rettegjek?

Ha rá gondolok már reszketek.

2023. jan. 10. 21:36
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
14%
Költözz el.
2023. jan. 10. 21:42
 2/26 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy 19 éves vagyok.
2023. jan. 10. 21:44
 3/26 Darius- ***** válasza:
59%
Erosebb, mint te ? Semmi gond. Viszed a boxer gyurut, rugobakancsot, vagy akar spray-t, ha bantani akar és elhozod a cuccaid. Ha feljelent, mondhatod, hogy onvédelem volt. Hajra !
2023. jan. 10. 21:49
 4/26 anonim ***** válasza:
92%
Nem tud valaki veled menni?
2023. jan. 10. 21:51
 5/26 A kérdező kommentje:

De, viszont abból mégnagyobb veszekedés lenne.

A kérésemre az autóban fognak várni

2023. jan. 10. 21:54
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Gázsray.
2023. jan. 10. 22:06
 7/26 anonim ***** válasza:
98%
Ne az autóban várjanak, hanem menjenek be veled, egyáltalán nem lenne még nagyobb veszekedés, úgy nem mer. Védve vagy. Egyáltalán ne szólj hozzá, némán és tempósan pakolj össze. Ha beszél, ne reagálj.
2023. jan. 10. 22:12
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Inkább menjen be veled két férfi ha lehetséges az a tuti, akkor talán nem mer.
2023. jan. 10. 22:18
 9/26 Shora ***** válasza:
100%
Ne engedjenek oda egyedül!!! Ha másokkal is ott vagy nem tud ártani neked
2023. jan. 10. 22:20
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Így van, menjenek veled, akár többen is!! Nagyon szurkolok!
2023. jan. 10. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!