Rettegek a karácsonytól! Mit csináljak?
Az a helyzet, hogy mindig is teltebb lány voltam, szerintem 14 évesen voltam utoljára "vékony".
Kb 15 évesen kezdtem el hallgatni a családom apai ágáról (ez összesen 3 fő, akikkel tölteni szoktuk az ünnepeket), hogy fogyjak le, diéta, diéta, hány kg vagyok, mikor leszek már vékony, hogy eszem, mit eszem, stb...
22 éves vagyok. Az utóbbi években ingadozott a súlyom, hol lefogytam, hol visszaugrottak a kilók, néha több is, aztan újra lement. Teljesen mindegy, hogy néztem ki, ez a 3 ember folyamatosan ezzel volt elfoglalva. Ha lefogytam, még mennyit fogok fogyni?? Ha visszahiztam, miert hiztam vissza es mikor fogyok le?
Minden talalkozas, minden unnep errol szol. A folyamatos megjegyzéseket hallgatom, többször lettem mar megalázva mas rokonok elott is, hogy én miért nem vagyok olyan vékony, mint xy, a családi asztalnál is azt hallgatom, hogy miből mennyit szedek, ha több sütit szedek, azért is beszólnak, tulajdonképpen mindenért. Többször próbáltam már beszélni velük, volt, hogy csúnyán visszaszóltam. Sírás lett a vége, hogy nem bántani akarnak. De hát mégis azt csinálják, megállás nélkül. Olyan is volt, hogy megígérték, hogy nem is céloznak többször ilyesmire.
Aha. A következő találkozásig bírták.
Egy telefonbeszélgetés nem telhet el úgy, hogy ne kerüljön szóba: na,fogytál? Nem, b....meg! És elegem van egyszerűen!
Hozzáteszem, nem vagyok 150 kilós es hozzá 155 cm, a magam 170 centijéhez jelenleg 88 kg voltam (tudom, ez is sok, ha bárki szeretne belekötni), de a karantén alatt kb 7 kg rám jött, ami ugyan nem olyan feltűnő, de ők természetesen 2 kg-ot is észrevesznek azonnal... hát még a 7-et...
Egyszerűen rettegek a karácsonytól, mert már az első pillanatban ezt fogják a fejemhez vágni. Jobban örültem volna, ha a covid miatt elmarad az egész családi összejövetel, sajnálom, de ez az igazság...
Tulajdonképpen nem tudom, mi a kérdés... azt akartam eredetileg feltenni, hogy mit tegyek, hogyan kerüljem ki a megaláztatást, hogy bírjam ki ezt a 2 napot, de hát úgysem fognak békén hagyni...
:(
Mindenesetre legalabb kiadtam magamból, es elnézést, hogy ilyen hosszú lett, de mar tenyleg iszonyatosan elegem van es legszivesebben atugranam az egesz karacsonyt, amit a saját családom keserit meg számomra...
Bocsi, elirtam...
Jelenleg 88-hoz nem kell a jelenleg, mert annyi csak voltam, a covid mizéria elott.
22 évesen már kidobtam a házunkból a szemtelenkedő rokont. Nem kértem rá engedélyt a szüleimtől. Sokkal határozottabbnak kell lenned, azért mernek szemétkedni, mert látják, hogy nyuszi vagy. Ha megjegyzést tesz, jó hangosan szólj rá, hogy "el lehet menni haza, ha nem tetszik a vendéglátó!"
Hozzájuk pedig NEM mész el.
Legyél már erőszakosabb.
Igazad van, persze, abban, hogy elkuldhetnem őket, de sajnos nem nálunk lesz az összejövetel, hanem a nagymamamnal, vidéken.
Gondoltam ra, hogy nem megyek el, de iszonyatos sértődés lenne belőle.
Mond azt, hogy terhes vagy és kettő helyett eszel.
Szerintem tök jó poén lenne.
Ja és azt is, hogy ne csesztessenek,mert ideges leszel és elmegy a gyerek.
Basszus én nem hagynám stresszelünk magam.Egész este szivatnám őket.Megérdemlik😀
Indulás előtt dézsmáld meg a karácsonyi likőr készletet.
Ha kicsit berúgva mész, nem fog érdekelni mit mondanak.
Nekem ha beszól valaki ezt mondom:
Oszt, akkor mi van? Disznó voltam előző életemben. Te pedig féreg nincs mit tenni.
Amúgy én alacsonyabb és nehezebb vagyok mint te. Bár én születésem óta úgyhogy van tapasztalat.🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!