Miért van az hogy ha anyámat akár fél évre "egyedül" hagyom már rászállnak gyanús idegenek?
Legutóbb amikor a vidéki egyetemre jártam kezdtek el hozzá vadidegenek jarkálni és úgy hergelték ellenem h szinte megveszett mire hazamentem hozzá és teljesen ellenem fordult.
Most kb 8 hónapja kulfoldon dolgozom. Erre megint megjelentek gyanús idegenek. Pár napja meg kitalálta hogy valaki meghekkelte a szamitogepet es biztos en voltam es egy vadidegen ismeretlen ember telepítette neki újra ki tudja miket beszélhetett neki és mit rakott a gépére. Azóta meg alig hívott.
Amugy meg nem h nem csinaltam semmit a gepevel de meg a sajat emailjeimet sincs neha idom elolvasni nem h anyamet. Ha tudnam sem erdekelne...
De az meg, hogy vadidegen embereknek adja ki a jelszavát, az adatait, hozzafereseket meg el is hiszi az esetleges manipulaciokat hogy en feltortem a gepet veszelyes.
Idos mar 65 eves es idorol idore megjelennek "joszandeku" idegenek gondolom egy elonytelen lakascsere vagy eltartasi szerzodes remenyeben. Pl legutobb azzal jott h a budapesti lakasat szeretne egy gyöngyösire cserélni mert azt hallotta ott mennyire szép. Mondom ott pusztulnal meg akkora nyomor van ott es nem is biztonsagos.
Nem tudom hogyan vehetnem elejet annak h manipulalni tudják. Én hetente felhivom. Kuldok neki neha penzt. Ajandekokat az unnepekkor de ugy nez ki ez sem elég.
Ez, hogy megheckelték a gépét, bizonyított dolog? Találtál valami programot rajta vagy ha te nem értesz hozzá, elvitted pl. szervizbe? Vagy csak ő állítja?
Azért kérdem, mert ezek inkább hangzanak demens ember kitalációjának, mint a valóságnak. A demensek egy jó része paranoid tüneteket mutat. Egyrészt mindenfélével megvádolják a saját családtagjaikat, másrészt idegeneket hallucinálnak, azt képzelik, hogy lehallgatják, megfigyelik őket.
A munkahelyemen sok cifrát hallottam már idős bácsiktól és néniktől. Mérges gázt küldenek rájuk a konnektorból, lehallgatják a gázkonvektorból, sugarazzák a lábát. Vagy idegen család jelent meg a zárt lakásban, állnak, és nézik őt némán...
Valaki megerősítette, pl. szomszédok közül, hogy tényleg járnak hozzá idegenek?
De ki volt ez? Mi a bizonyitek arra, hogy ez a beszelgetes megtortent? Azert, mert anyad ezt mondta?
Most ne haragudj mar meg, de ennel azert te is lehetnel korultekintobb, nem kene mindent benyalnod neki elsonek, mert igy leiras alapjan fixen valami sulyos problema van anyukaddal.
Nekem is volt demens nagyim, ugyanez volt, bar o mar azert akkor 80 ev korulnvolt.
o szerinte uldozik, bejarkalnak hozza, elviszik a lekvarjat, ilyen lehetetlen dolgokat talalt ki. Aztan elkezdte a hazban eldugdosni a cuccait, utana pedig azt allitotta, hogy kiraboltak, ami persze nem volt igaz.
Meg millio dolog volt meg, csak hirtelen ezek jutottak eszembe.
14. Nem erted az alapjat az egesznek.
Mondom kitalalta hogy valaki feltorte a gepet. Lehet en vagy egy "hekker" .
Odahivott egy számomra vadidegent es az egesz rendszert leformatálták és felraktak egy újat. Annak ellenere hogy azt javasoltam neki hogy ami jol mukodik ahhoz ne nyúljon hozza foleg ne bizza ra senkire az adatait.
Tenyleg nem ertem, mert ossze-vissza beszelsz te is.
Tehat akkor az egy valos dolog es megtortent, hogy valakinek atadta a gepet es akkor most innentol kezdve hiszitek mindketten azt, hogy figyelnek.
De ez is biztos? Ott voltal? Lattad vagy csak o mondta, hogy valaki jart nala?
Nekem te is kicsit parasnak tunsz. Mert a lofaszt se erdekli amugy, ha pl beviszed a geped egy szervizbe, hogy akkor most valami “kemprogramot” rakjanak ra, elhiheted :D
A dolgozok orulnek, ha lyuk van a seggukon,de te arrol magyarazol, hogy ez is egy valos dolog lehet.
Csaladban amugy nincs skizofren elozmeny? Gyanus, hogy mindketten erintettek vagytok.
Ha ezt komolyan gondolod, akkor úgy érzem, nem csak édesanyád paranoid...
Az őrület a ti fejetekben van. Anyukádét lehet a korral magyarázni, hogy demencia. A tiédet kevésbé.
Ennek, amit írsz, semmi értelme. Igen, hálóznak be öregeket, de azok nem vesztegetik az időt online megfigyelésre meg ilyen baromságokra.
Nem banktitkokat őriz anyád, könyörgöm.
Gondolom anyád fiatalon sem bízott senkiben, és ezt a mintát adta tovább neked, hogy veletek mindenki ki akar szúrni, ezért feltételezed, hogy egy random számteches egy összeesküvés tagjaként kémprogramokat tesz anyád gépére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!