Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az hogy ha anyámat...

Miért van az hogy ha anyámat akár fél évre "egyedül" hagyom már rászállnak gyanús idegenek?

Figyelt kérdés

Legutóbb amikor a vidéki egyetemre jártam kezdtek el hozzá vadidegenek jarkálni és úgy hergelték ellenem h szinte megveszett mire hazamentem hozzá és teljesen ellenem fordult.

Most kb 8 hónapja kulfoldon dolgozom. Erre megint megjelentek gyanús idegenek. Pár napja meg kitalálta hogy valaki meghekkelte a szamitogepet es biztos en voltam es egy vadidegen ismeretlen ember telepítette neki újra ki tudja miket beszélhetett neki és mit rakott a gépére. Azóta meg alig hívott.

Amugy meg nem h nem csinaltam semmit a gepevel de meg a sajat emailjeimet sincs neha idom elolvasni nem h anyamet. Ha tudnam sem erdekelne...

De az meg, hogy vadidegen embereknek adja ki a jelszavát, az adatait, hozzafereseket meg el is hiszi az esetleges manipulaciokat hogy en feltortem a gepet veszelyes.

Idos mar 65 eves es idorol idore megjelennek "joszandeku" idegenek gondolom egy elonytelen lakascsere vagy eltartasi szerzodes remenyeben. Pl legutobb azzal jott h a budapesti lakasat szeretne egy gyöngyösire cserélni mert azt hallotta ott mennyire szép. Mondom ott pusztulnal meg akkora nyomor van ott es nem is biztonsagos.

Nem tudom hogyan vehetnem elejet annak h manipulalni tudják. Én hetente felhivom. Kuldok neki neha penzt. Ajandekokat az unnepekkor de ugy nez ki ez sem elég.

2023. jan. 8. 14:05
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Az ilyenekbol jonnnek azok h ha valami baja lesz. A rokonainak adják ki magukat es szetturjak az egesz lakast ha esetleg korhazba kerul. Esetleg még egy hamis végrendletet is összehánynak. Fogalmam sincs hogyan tudnàm elejét venni. Én probalok minel jobb kapcsolatot ápolni vele de idővel megtalálják a módját az idegenek, hogy összezavarják.
2023. jan. 8. 14:08
 2/30 A kérdező kommentje:
sajnos egyedül él. Így nincs mellette senki aki "odafigyelne". Természetesen felnott ember. Ha ugy dont hogy egy idegenre iratja mindenet es szeretne putriba koltozni, majd valami idegen által megmérgezve megpusztulni egy kórházban akkor nyugodtan megteheti. De azért "nem eszik olyan forrón a kását"... én meg érthető okokból nem szeretném ezt annyira....
2023. jan. 8. 14:11
 3/30 anonim ***** válasza:
70%
Az anyám is ekkora észlény. Semmit nem tudsz velük csinálni, mert egy idegen szava előrébb való, mint a tied.
2023. jan. 8. 14:12
 4/30 A kérdező kommentje:
Fel is hívtam rá a figyelmét hogy figyeljen oda de úgy néz ki süket fülekre találok.
2023. jan. 8. 14:13
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha demens, kezdeményezni kell az otthonba helyeztetését.

Ha nem, a távolból semmit sem tehetsz. Így nagy eséllyel tényleg eltartási szerződést köt majd pl. cigányokkal.

Van a házában tulajdonjogod, pl. apai örökség által? Vagy ő az 1:1 tulaj?

2023. jan. 8. 14:17
 6/30 A kérdező kommentje:
Nincs tulajdonjogom. Az lesz nagy eséllyel a vége amit írtál. Ráadásul ha feltorik a gépét monitorozni tudják a kapcsolattartásunkat is h epp milyen minosegu, mennyire kell riogatni, stresszelni, vagy epp lemergezni. Sajnos. Ha otthonba rakatnam v valami csak meg jobban ellenem fordulna. Ilyenrol szo sem lehet.
2023. jan. 8. 14:21
 7/30 A kérdező kommentje:
Remélem a legjobbakat, de nem tudom mit tegyek. Remélem tudtok tanácsot adni vagy aki hasonlo helyzetbe került ő hogyan reagált, hogyan oldotta meg.
2023. jan. 8. 14:22
 8/30 A kérdező kommentje:

Amikor megtettem par evvel ezelott a megalapozo lepeseket azellen hogy a lakashoz nyúljanak az volt a reakció hogy " én el akarom venni tőle a lakást " szóval felhagytam ezzel.

Ha azzal sem nyilik fel a szeme hogy miert akarjak gyongyosre koltoztetni az ugy ahogy biztonsagos Budapestrol ahol kb havi szinten eroszakolnak meg es vegeznek ki hozza hasonlo idos embereket akkor semmivel......

2023. jan. 8. 14:26
 9/30 A kérdező kommentje:
Úgy tudom van aki még kulcsot is kapott a lakásához.
2023. jan. 8. 14:30
 10/30 anonim ***** válasza:
20%

Hat ez nekem paranoianak hangzik.

Nem hiszem, hogy valoban az tortent, hogy “idegeneket” beenged, akik feltorik a gepet(?).

Ha mar egyszer talan valakit beenged, hamarabb rabolna ki, minthogy ilyen ertelmetlen faszsagot csinaljon.

2023. jan. 8. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!