Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg olyan ciki, gáz lenne...

Tényleg olyan ciki, gáz lenne az hogy 36 évesen eddig minden szilvesztert a szüleimmel töltöttem?

Figyelt kérdés
Szerintem a szilveszter is egy családi ünnep, így szeretek velük lenni és együtt nézni a kabarét, virslit, kocsonyát enni és meginni a pezsgőt éjfélkor valamit meghallgatni együtt a köztársasági elnök beszédét..
2022. dec. 30. 19:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
79%
Gyakorlatban senki nem foglalkozik vele, hogy ki hol tölti.
2022. dec. 30. 21:25
 22/30 anonim ***** válasza:
63%

Ja,és ami végképp leggázabb ünnepi menü,hagyomány szerint.

Nekem ne egy hagyomány mondja meg mit egyek aznap.

Ha akarom azt,ha nem,nem.

2022. dec. 30. 21:30
 23/30 anonim ***** válasza:
53%
22-es Mielőtt nemet mondasz és új hagyományt teremtesz, tudod mi ennek a hagyománynak az alapja? :)
2022. dec. 30. 21:37
 24/30 anonim ***** válasza:
90%

És a családod, párod?

Nálunk ez nem családi ünnep, de ha nektek így jó, akkor mi a gond.

Bár valamiért azt érzem, hogy az év másik 364 napját is anyuval, apuval töltöd.

2022. dec. 30. 21:42
 25/30 anonim ***** válasza:
54%
#24 Ez csak a szokásos kamu kérdező aki folyton sír, hogy miért lenézendő dolog a mamahotel közben meg anyuci ölébe bújva nézi a kabarét :D
2022. dec. 31. 00:37
 26/30 anonim válasza:
74%

Ki mondta neked vagy honnan szűrted le azt hogy ez ciki? Ne hagyd hogy más emberek normái befolyásoljanak téged vagy rossz érzést keltsenek benned. Vállald fel magad és csinálj amit szeretnél. Amíg valami jogi normákba nem ütközik és az életben előrefelé haladsz addig semmi nem ciki.

Boldog új évet mindenkiknek!

2022. dec. 31. 13:00
 27/30 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem egyáltalán nem gáz, sőt

Többet ér otthon a rokonokkal társasozni és filmezni finom falatok mellet, mint fagyoskosni egy utcabálban vagy nyomorogni egy húgyszagí discoban

2022. dec. 31. 13:29
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy élem az életem, hogy ez az enyém és azt csinálom ami az én lelkemnek jól esik. Mások véleményét természetesen mindig, mindennel kapcsolatban meghallgatom, de nem úgy fogok élni, hogy az másoknak megfeleljen.

Kérdésedre a válasz: Ha te így jól érzed magad és a szüleid is, akkor miért lenne ciki? Mert más úgy gondolja? Mi a fontos? A saját boldogságod, vagy hogy mit szól az utca végén a Feri? Na látod... :)

2022. dec. 31. 17:10
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Sose érdekelt különösebben a Szilveszter. Van olyan év amikor otthon vagyok/vagyunk. Van amikor párom bulizik szilveszterkor,nekem meg nincs kedvem, nem láncolom magamhoz.
2023. jan. 1. 02:25
 30/30 anonim ***** válasza:
76%
Na, megnéztétek a köztársasági elnök beszédét? Valaki elmesélhetné, milyen volt, nem akarom megnézni, már így is egy hajszálnyira vagyok a rókakomától.
2023. jan. 1. 02:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!