Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a szüleitek ezt megtudnák...

Ha a szüleitek ezt megtudnák mit tennének?

Figyelt kérdés
Sokszor veszekedünk a párommal, néha ha elborul az agyam, akkor sajnos előfordul a tettlegesség. Elvinnék a lányt?

2022. dec. 27. 17:55
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
18-as. Nem kérkedek. Lehet, hogy úgy hangzott a kérdésem mintha ő lenne az áldozat, de sajnos ez fordítva van. Ha ismernéd a háttérsztorit nekem adnál igazat, ebben biztos vagyok. Nekem nem egyértelmű, hogy az én szüleim mit tennének, és félek rájönnek.
2022. dec. 27. 18:58
 22/39 anonim ***** válasza:
77%
Le kéne akkor pontosabban írni a helyzetet, és értelmesebb válaszok érkeznek majd.
2022. dec. 27. 19:01
 23/39 anonim ***** válasza:
88%
Kerdezo: aha. Mar megint egy story, felig leirva. Miert nem kozlod a hatteret is, ha mar itt erdeklodsz? Amugy tudod, hogy nincs mentseg arra, hogy barkit megversz? Nincs az a dolog ugyanis, amivel barki "kierdemelne" a verest. Ha provokal, otthagyod. De ehhez, sajnos, ero kell. Amivel egy bantalmazo SOHA nem rendelkezik.
2022. dec. 27. 19:03
 24/39 anonim ***** válasza:
29%
Na, megint belefutottunk a trollbarlangba...
2022. dec. 27. 19:12
 25/39 A kérdező kommentje:
Én kidolgozom a belem, ő nem dolgozik, otthon van egész nap, mégis sokszor arra jövök haza, hogy minden ok nélkül ordibál velem, féltékeny, azt hiszi más nővel vagyok, pedig nem így van, tör-zúz, fenyegetőzik, hogy gyógyszert vesz be, de azért a frontint úgy eszi mint a cukorkát. Amikor legutóbb mentem már szólt az asszisztens, hogy nem írhat fel neki többet mert látta a gépen, sok lett kiváltva. Nem ilyen volt amikor megismertem, de nem akarom otthagyni, vagy hogy elvigyék, mert ennek ellenére szeretem. Arra is gondoltam már, hogy van valami pszichés baja, és nem kezelik, attól ilyen. Én egy végtelenül türelmes ember vagyok, de néha elpattan a húr, már idegileg kivagyok néha miatta.
2022. dec. 27. 19:17
 26/39 anonim ***** válasza:
59%
Kerdezo, nem az asszisztenssel kene targyalni, hanem az orvosaval, mert amit a no muvel, nem normalis. Ide nem nyugtato kell, hanem onismeret es terapia. De az sem OK, hogy te erre odacsapsz.
2022. dec. 27. 19:24
 27/39 anonim ***** válasza:
44%
El, és csak azért nem törném el a kezét, hogy arendőrök tudjanak újjlenyomatot venni tőle könynedén, mert az lenne a következő, nem férfi az aki nőt ver.
2022. dec. 27. 19:33
 28/39 anonim ***** válasza:
48%
Remélem rendesen helyrerak valaki, aztán majd ő is azzal védekezik, hogy depressziós.
2022. dec. 27. 19:36
 29/39 anonim ***** válasza:
70%
Most hogy így vázoltad nagyjából a teljes sztorit mindketten orvosi esetek vagytok. Ennyi.
2022. dec. 27. 19:58
 30/39 anonim ***** válasza:
91%

Egyszer meg annyira elborul az agyad hogy agyonvered.

Ha ilyeneket csinal veled, akkor hagyd el. Mindkettotoknel bajok vannak.

2022. dec. 27. 21:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!