Miért tesznek úgy a szüleim, mintha szerencsejátékfüggő lennék?
Figyelt kérdés
Ha hazautazok akkor amíg az átszállásra várok és egyedül vagyok mindig veszek kaparós sorsjegyet, maximum hármat. Mindig felírom, hogy nyertem-e, ha igen, akkor mennyit, stb.
A szüleim szerint ez függőség. De szerintem nem. Alapból havonta, másfél havonta veszek. Amúgy nem, és nem is hiányzik. Illetve van, hogy ilyenkor sem, mert mondjuk túl késő van, és zárva az újságos, vagy összefutottam valakivel, és beszélgettem.
2022. dec. 23. 11:53
11/11 anonim válasza:
Hálistennek még nem tudod, mi a szerencsejáték függőség. A nem nyert kaparósokat dobd a kukába. Komolyan kérdezem, mi értelme gyűjtögetni a nem nyert szelvényeket???
Kaszinóba ilyen felfogással be se tedd a lábad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!