A barátnőm már akkor el vált a férjétől mikor 6 hónapos volt a gyermekük. Most 2 éves És az apa váltót nevelést szeretne Mennyi esély van erre?úgy hogy ezt anyuka nem szeretné!Az apuka dolgozik fizet is /hó egy X összeget,2 hentete hétvége apukaé.
50.
Nem tudjuk mennyi a jövedelme, mekkora összeg lenne, lehet jobban jön ki így?
Csak azért jutott eszembe, mert ismerősi körben volt ilyen, ahol az apa nem is titkokta, hogy a bosszú vezérli, hogy megússza a gyerektartást.
Egy rakat gané jellem van.
49 de ha az anyával normálisan meglehetne beszélni, h többször látja illetve viszi a gyereket, aki lehet nem is kérne ezt!
Csak kéthetente a gyereknek se jó, ezt ne magyarázza már be senki.
Itt amúgy a barátnőt meg az exét is meghagatnám!
A legtöbb elvált nő azon rinyál, hogy a volt férj nem veszi ki a részét a gyereknevelésből. Ha meg ki szeretné venni a részét, akkor az a baj.
Azt veszem észre (nem csak ezen az oldalon), hogy a volt férj soha semmit nem csinálhat jól.
Egy gyereknek mindenképpen egy egész életére kiható rossz döntés, ha a szülei kiskorában úgy döntenek, hogy külön folytatják az életüket.
Ilyenkor vagy az egyik vagy a másik szülő háttérbe szorul és ez bizony rossz a gyereknek meg a szülőknek is (egyik megszakad, míg a másik alig láthatja). Vagy marad, amit írsz, na de az is rossz, de legalább fair.
En is igy nottem fel, 1 het itt, 1 het ott es szuper volt, imadtam!
De az igaz, hogy en mar 7 eves voltam, amikor a szuleim elvaltak, illetve azert ez igenyel egy bizonyos intelligencia szintet, mert ha a szulok keptelenek normalisan kommunikalni egymassal, nem fog mukodni.
Illetve muszaj, hogy adott legyen a targyi feltetel, tehat apukanal is kulon szoba a gyereknek, legyenek ott cuccai, hogy ne kelljen boronddel koltoznie allandoan, stb.
2 eves gyerek eseteben nem tudom, ezt megitelnek-e hivatalosan, de en engedem a gyereket (ha o is akarja) tobbszor ott aludni az apjanal, nem csak 2 hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!