A barátnőm már akkor el vált a férjétől mikor 6 hónapos volt a gyermekük. Most 2 éves És az apa váltót nevelést szeretne Mennyi esély van erre?úgy hogy ezt anyuka nem szeretné!Az apuka dolgozik fizet is /hó egy X összeget,2 hentete hétvége apukaé.
Nem normális, aki azt hiszi, hogy egy 2 éves gyereknek jó az, ha hetente ide-oda rángatják.
Amúgy apukának is ki kell alakítani a gyerek környezetet, szobáját, játékait. Nézik, hol lakik a másik szülo, tud-e ugyanabba az óvodába, iskolába járni.
Az én anyukám is tök normálisan nevelt, de talán jobb lett volna ha váltott nevelésben van részem. Nagyon apa nélkül nőttem fel.
Ha én válok, szintén a váltott nevelést gondolnám jónak. Imadja6az apját, rugalmasak a gyerekek. Jól kezelik. De csak akkor ha nem sérül a másik helyen, ha tudom hogy ott jó helyen van.
Sztm meg van rá esély és ha mind2en rugalmassak, akk a gyerek is az lesz és megszokja.
Gondolom apuka igazi apuka akar lenni, nem hétvégi.
De ehhez, h normálisan működjön anyukának is együt kell működni. Ez a jó a gyereknek, ha nincs háború!
Persze mindenki csinál, amit akar.
Nem jó a váltott nevelés, pedig gyerekkoromban én is hú de jó dolognak tartottam, hogy de jó lenne egy anyás, egy apás hét...Talán 10 éves kor után, de ilyen piciként biztos nem.
Nálunk sajnos az van, elég speciális élethelyzet miatt, 3 éves kora óta, 4,5 éves a lányom és megviseli,(engem is). Muszáj lesz változtatni. Apuka szerencsére kompromisszumkész, exanyósom kevésbé és állandóan fenyeget. Most viszem klinikai szakpszichológushoz, az óvónők javaslatára.
A Picit, nem az exanyóst.:P
Korán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!