Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A barátnőm már akkor el vált...

A barátnőm már akkor el vált a férjétől mikor 6 hónapos volt a gyermekük. Most 2 éves És az apa váltót nevelést szeretne Mennyi esély van erre?úgy hogy ezt anyuka nem szeretné!Az apuka dolgozik fizet is /hó egy X összeget,2 hentete hétvége apukaé.

Figyelt kérdés

2022. dec. 12. 21:57
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
33%
Éppen ezzel szarik a gyerek érdekére.
2022. dec. 13. 00:37
 22/65 anonim ***** válasza:
96%
De az volt a kérdés, hogy van-e rá esély. Dönteni úgysem mi fogunk, csak nem lennék egészen biztos az elutasításban, jobb utánanézni, mi várható.
2022. dec. 13. 00:41
 23/65 anonim ***** válasza:
82%

Nem normális, aki azt hiszi, hogy egy 2 éves gyereknek jó az, ha hetente ide-oda rángatják.

Amúgy apukának is ki kell alakítani a gyerek környezetet, szobáját, játékait. Nézik, hol lakik a másik szülo, tud-e ugyanabba az óvodába, iskolába járni.

2022. dec. 13. 00:53
 24/65 anonim ***** válasza:
70%
Ekkora gyereknek a stabilitás nagyon fontos, szóba sem jöhet a váltott nevelés. Még óvodás sincsen, gondolkozzatok már!
2022. dec. 13. 00:54
 25/65 anonim ***** válasza:
81%

Az én anyukám is tök normálisan nevelt, de talán jobb lett volna ha váltott nevelésben van részem. Nagyon apa nélkül nőttem fel.

Ha én válok, szintén a váltott nevelést gondolnám jónak. Imadja6az apját, rugalmasak a gyerekek. Jól kezelik. De csak akkor ha nem sérül a másik helyen, ha tudom hogy ott jó helyen van.

2022. dec. 13. 01:45
 26/65 anonim ***** válasza:
73%
2 éves gyerek esetén aki fél éves korától kezdve az anyjával él nem ítélnek meg váltott nevelést.
2022. dec. 13. 03:37
 27/65 anonim ***** válasza:
73%

Sztm meg van rá esély és ha mind2en rugalmassak, akk a gyerek is az lesz és megszokja.

Gondolom apuka igazi apuka akar lenni, nem hétvégi.

De ehhez, h normálisan működjön anyukának is együt kell működni. Ez a jó a gyereknek, ha nincs háború!

Persze mindenki csinál, amit akar.

2022. dec. 13. 04:52
 28/65 anonim ***** válasza:
79%

Nem jó a váltott nevelés, pedig gyerekkoromban én is hú de jó dolognak tartottam, hogy de jó lenne egy anyás, egy apás hét...Talán 10 éves kor után, de ilyen piciként biztos nem.

Nálunk sajnos az van, elég speciális élethelyzet miatt, 3 éves kora óta, 4,5 éves a lányom és megviseli,(engem is). Muszáj lesz változtatni. Apuka szerencsére kompromisszumkész, exanyósom kevésbé és állandóan fenyeget. Most viszem klinikai szakpszichológushoz, az óvónők javaslatára.

2022. dec. 13. 05:22
 29/65 anonim ***** válasza:
84%

A Picit, nem az exanyóst.:P

Korán van.

2022. dec. 13. 05:26
 30/65 anonim ***** válasza:
69%
De ott se maga a váltott felügyelet miatt viseli meg a gyereket. Hanem pl anyós miatt vannak gondok...
2022. dec. 13. 05:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!