Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi tévő legyek ilyen helyzetben?

Mi tévő legyek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
19 éves már elmúltam,van egy párom,akivel jovoheten összeszeretnék költözni. Az a baj hogy az én anyám,olyan szemtelen,vagy nm is tudom hogy nevezzem,a konyhába 1x nem enged be. Kiabál velem,még úgyse mehetek be,hogy ő főz,és csak nézzem,vagy segítsek neki. Egyáltalán nem enged,életembe soha nem főztem még. Nem tudom hogy kell egy húst megtisztítani,nem tudok egy gáztűzhelyet begyújtani. Egyáltalán semmit sem tudok. És már ez miatt én szegyenlem magam! De sajnos mindig mondja hogy míg itthon lakok,itt bizony nem csinálhatom az ő konyhájába. De párommal meg együtt szeretnénk lakni..hogy főzök majd neki,hogy kezdek hozzá? Mosógéphez sem értek. És nem is lesz aki megmutatja,vagy főzni tanít,mert párom anyukája reggeltől-estig dolgozik,mindennap. Szoktam recepteket nézni,az interneten,dehát hiába nézem,ha gyakorlatba nem csinálhatom,gázt nem tudok begyújtani sajnos. Vagy egy húst szétvágni,szétbontani. Még nézni se engedi,nem hogy csinálni.
2022. dec. 9. 12:38
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Nálad nincs youtube és nem tudod elolvasni a mosógép használati utasítását sem?
2022. dec. 9. 13:12
 22/43 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, ne hallgass a kötekedő kommentekre!

Nincs semmi baj. Én mindig segítettem anyámnak főzni, aki istenien főz, én mégsem tudok. Attól, hogy nézi az ember, még nem tanulja meg, csak ha saját maga csinálja.

Ma már szerencsére csak felmész a netre és minden ott van. A gázgyújtás nagyon egyszerű, mosógép meg mindegyik teljesen más. Aki eddig használta a mosógépet, attól megkérdezed. egyszer megmutatja és neked is menni fog, csak azt kell megjegyezni, hogy hányas fokozatra kell állítani. 1 perc alatt megtanulod, ettől ne félj.

Ami a főzést illeti, rengeteg főzőcsatorna van, ahol mindent mutatnak, csak megnézed, leutánzod, begyakorlod. De ha csak azért költözik veled össze a pasi, hogy legyen, aki kiszolgálja, akkor lehet, hogy nem a legjobb ötlet összeköltözni. Rendelni is lehet kaját.

2022. dec. 9. 13:13
 23/43 anonim ***** válasza:
97%

Közben elolvastam a kérdező többi kommentjét...Ez ugye csak valami vicc a részedről, hogy otthagyod a munkahelyed, hogy ráköltözz anyukára és fiacskájára csicska rabszolgának?

Már bánom, hogy válaszoltam.

2022. dec. 9. 13:15
 24/43 anonim ***** válasza:
90%

#23: legalább lesz "alapanyaga" kb. 2-3 hét múlva tucatszám kiírni kérdéseket, hogy anyós a nyakukon van folyton...

:)))))

2022. dec. 9. 13:24
 25/43 A kérdező kommentje:
Hát elfogok menni az ő környékén dolgozni,nyilván
2022. dec. 9. 13:24
 26/43 anonim ***** válasza:
96%
Nincs nagymamád akihez elmehetnél főzőcskézni,megtanulni a háztartási fortélyokat?vagy esetleg valami barátnőd,vagy annak az anyukája?
2022. dec. 9. 13:35
 27/43 anonim ***** válasza:
66%

Először keresnék munkahelyet anyósék közelében.

Ha meg anyukád hagyja hogy segíts neki a főzésben, akkor menj, abból is sokat lehet tanulni.

2022. dec. 9. 13:52
 28/43 anonim ***** válasza:
96%
26: Én is kérdeztem tőle az előbb, hogy nincs egyetlen barátnő, osztálytárs, stb. - de nem válaszolt...
2022. dec. 9. 13:56
 29/43 anonim ***** válasza:
96%
#28,ha az anyja nem engedi hogy önállósodjon (főzés,ház körüli teendők),lehet annyira szocializálódni sem.
2022. dec. 9. 13:59
 30/43 anonim ***** válasza:
14%
Mi oylan bonyolult ebben emgtanulni? :O
2022. dec. 9. 14:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!