Mi tévő legyek ilyen helyzetben?
Kérdező, ne hallgass a kötekedő kommentekre!
Nincs semmi baj. Én mindig segítettem anyámnak főzni, aki istenien főz, én mégsem tudok. Attól, hogy nézi az ember, még nem tanulja meg, csak ha saját maga csinálja.
Ma már szerencsére csak felmész a netre és minden ott van. A gázgyújtás nagyon egyszerű, mosógép meg mindegyik teljesen más. Aki eddig használta a mosógépet, attól megkérdezed. egyszer megmutatja és neked is menni fog, csak azt kell megjegyezni, hogy hányas fokozatra kell állítani. 1 perc alatt megtanulod, ettől ne félj.
Ami a főzést illeti, rengeteg főzőcsatorna van, ahol mindent mutatnak, csak megnézed, leutánzod, begyakorlod. De ha csak azért költözik veled össze a pasi, hogy legyen, aki kiszolgálja, akkor lehet, hogy nem a legjobb ötlet összeköltözni. Rendelni is lehet kaját.
Közben elolvastam a kérdező többi kommentjét...Ez ugye csak valami vicc a részedről, hogy otthagyod a munkahelyed, hogy ráköltözz anyukára és fiacskájára csicska rabszolgának?
Már bánom, hogy válaszoltam.
#23: legalább lesz "alapanyaga" kb. 2-3 hét múlva tucatszám kiírni kérdéseket, hogy anyós a nyakukon van folyton...
:)))))
Először keresnék munkahelyet anyósék közelében.
Ha meg anyukád hagyja hogy segíts neki a főzésben, akkor menj, abból is sokat lehet tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!