Mi tévő legyek ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
19 éves már elmúltam,van egy párom,akivel jovoheten összeszeretnék költözni. Az a baj hogy az én anyám,olyan szemtelen,vagy nm is tudom hogy nevezzem,a konyhába 1x nem enged be. Kiabál velem,még úgyse mehetek be,hogy ő főz,és csak nézzem,vagy segítsek neki. Egyáltalán nem enged,életembe soha nem főztem még. Nem tudom hogy kell egy húst megtisztítani,nem tudok egy gáztűzhelyet begyújtani. Egyáltalán semmit sem tudok. És már ez miatt én szegyenlem magam! De sajnos mindig mondja hogy míg itthon lakok,itt bizony nem csinálhatom az ő konyhájába. De párommal meg együtt szeretnénk lakni..hogy főzök majd neki,hogy kezdek hozzá? Mosógéphez sem értek. És nem is lesz aki megmutatja,vagy főzni tanít,mert párom anyukája reggeltől-estig dolgozik,mindennap. Szoktam recepteket nézni,az interneten,dehát hiába nézem,ha gyakorlatba nem csinálhatom,gázt nem tudok begyújtani sajnos. Vagy egy húst szétvágni,szétbontani. Még nézni se engedi,nem hogy csinálni.2022. dec. 9. 12:38
11/43 A kérdező kommentje:
8/ apa dolgozik meg én is.
2022. dec. 9. 12:54
12/43 A kérdező kommentje:
Most írok ki először
Hát most háziasszony..nyilván nekem kéne főzni,mosni,takarítani. Ne a párom csinálja,vagy az anyja aki majd este jön haza, fáradtan.
2022. dec. 9. 12:55
13/43 anonim válasza:
Azért szomorú, hogy már egy 19 éves csaj is azon izgul, hogy nem lesz elég jó csicskája az urának...
Egyébként a neten minden fönt van. Nyugodtan rákereshetsz videókra amik megmutatják, hogy hogyan kell a háztartási tevékenységeket végezni.
14/43 anonim válasza:
Nyilván vicc ez a kérdés. Ugye?
15/43 anonim válasza:
13: a délelőtti kérdésben, amit állítólag az anyuka írt ki, úgy szerepelt, hogy a lánya háziasszony szeretne lenne, és az "urát" szolgálni. MInő véletlen, az is pont 19 éves volt...
16/43 A kérdező kommentje:
Azta az komoly😂😂😂 nem mi voltunk
2022. dec. 9. 12:59
17/43 anonim válasza:
Lebuktál a kamuddal, minek erőlködsz tovább?
18/43 A kérdező kommentje:
13. Én nem akarok csicska lenni de most ha itthon élek is tudnom kéne ezeket a dolgokat. Takarítani kell itthon nekem csak,semmi mást nem enged anyam . Sajnos, nagyon sokat veszekedunk emiatt. Nem érdekli. Meg persze nem szeretnék gyorskajákon élni,főzni is kéne még ha csak magamnak is. Ez alap dolog lenne. Meg engem nagyon érdekelnek ezek a dolgok sütés-főzés, de nem engedi.
2022. dec. 9. 13:02
19/43 A kérdező kommentje:
Jajj tűnjön már aki ezeket írja hogy mi voltunk. Nem mi voltunk.
2022. dec. 9. 13:02
20/43 anonim válasza:
#18: nincs barátnőd, osztálytársad, ismerősöd, aki szívesen megtanít ilyesmikre a saját lakásában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!