Hogy szokás nálatok ünnepelni a felnőtt gyerek szülinapját? Aznap köszönti fel a család?
Most legközelebb majd hétvégére (szombatra) esik a szülinapom.
A szüleim már jó előre elkezdték szervezni hogy de jó, végre aznap tudnak megköszönteni, nyilván akkor aznap megyek hozzájuk.
Őszintén szólva én arra gondoltam hogy a barátaimmal és a párommal csinálnánk valami kis házibulit, vagy elmennénk egy koncertre. (Lesz egy aznap, ami érdekel)
Elbizonytalanodtam, hogy ilyenkor mi a szokás? A szüleimmel vagy a barátaimmal "kellene" lennem aznap? Nálatok hogy működik?
Jobb lesz ezt tisztáznod, mielőtt megbántasz valakit azzal a nyilván nem szándékos figyelmetlenséggel, hogy jó előre nem közlöd hogy mit szeretnél.
Értsd, a szüleid biztosan türelmetlenül várják hogy felköszöntsenek, és noha neked nem tűnik annyira fontosnak ez az alkalom, nekik talán egy óriási szeretetfeltöltés lenne. Nem tudom milyen gyakran látogatsz haza, felnőtt vagy saját élettel, barátokkal, és ez természetes. Ha koncertre szeretnél menni a pároddal, lazulni a haverokkal, tedd azt, de ne hagyd lógva a szüleid. Nincs nagyobb csalódás mint hiába várni vagy nélkülözöttnek lenni, így az ünnepek előtt pláne. Egyeztess ha lehet...
A szülinapom csak az ünnepek után lesz, csak már kezdenek szervezkedni.
Havonta 1x legalább megyek hozzájuk.
Még én magam se tudom mit szeretnék igazából.
Ha egyke vagy a családban ne csodálkozz! Nekik te igazából sosem nősz fel :D
btw: előre is Boldogat!
A táv és a közlekedés miatt a szüleimmel csak ottalvós összejövetel játszik. 14 órakor jár az utolsó vonat.... 😵 (Meg nekik az ünneplés amúgy is vacsorát jelent)
300 kilometerre elek, szoval a koszontes telefonon van, aztan megyek hozzajuk, amikor tudok. Vagy ok jonnek, amikor raernek.
Anyukam meg szokott nekem targyi ajandekot venni, ezt meg akkor adja oda, amikor talalkozunk. De olyan is volt mar, hogy egyenesen hozzank rendelte,csak megbeszelte velem, hogy kb mikor jonne a csomag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!