Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy szokás nálatok ünnepelni...

Hogy szokás nálatok ünnepelni a felnőtt gyerek szülinapját? Aznap köszönti fel a család?

Figyelt kérdés

Most legközelebb majd hétvégére (szombatra) esik a szülinapom.

A szüleim már jó előre elkezdték szervezni hogy de jó, végre aznap tudnak megköszönteni, nyilván akkor aznap megyek hozzájuk.

Őszintén szólva én arra gondoltam hogy a barátaimmal és a párommal csinálnánk valami kis házibulit, vagy elmennénk egy koncertre. (Lesz egy aznap, ami érdekel)

Elbizonytalanodtam, hogy ilyenkor mi a szokás? A szüleimmel vagy a barátaimmal "kellene" lennem aznap? Nálatok hogy működik?

2022. dec. 7. 13:22
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

De, valakinek a gyereke lehetsz attól még, hogy felnőttél. :)

Vagy te minek hívnád akkor? Utód? Leszármazott?

Köszi a válaszokat mindenkinek😊

2022. dec. 7. 17:45
 22/32 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem az lenne az OK ha a gyerek dont es kesz. Engem Mar tini koromban kerdeztek mit akarok es altalaban persze hogy haverokkal voltam Aztan hetvegen Pl anyuekkal utolag megunnepeltuk. Altalaban dolgoztak ugye 7kozben..
2022. dec. 7. 19:33
 23/32 anonim ***** válasza:
17%
Miért kellene választani? Délben családi ebéd a szülőknél, családi köszöntéssel, este buli és koncert a pároddal és a barátokkal. (Ha esetleg olyan messze laksz már a szülőktől, hogy ebéd után nem érnél haza koncert előtt, mert több órát kell buszozni vagy vonatkozni, akkor pedig hívd meg te a családot ebédre, és utána este tudsz menni koncertre vagy buliba, miután a szülők elindulnak haza.)
2022. dec. 7. 19:42
 24/32 anonim ***** válasza:
74%
Buszozni vagy vonatozni. Átírta a telefon...
2022. dec. 7. 19:45
 25/32 A kérdező kommentje:

Korábban írtam, hogy csak ottalvós dolog lehet a szülőkkel, olyan a táv és a közlekedés.

2022. dec. 8. 07:27
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Megmondtam elköltözés után, hogy nekem ne készüljenek családi banzájjal - főleg ne meglepiben -, mert fixen nem megyek el.

Elég volt gyerekként, akkor sem szerettem, kamaszként meg pláne, amikor már nekem kellett főzni pl a tesóm családi banzájára 10 embernek. Akkor megfogadtam, hogy se karácsonykor, se ünnepkor nem tartok ilyen nagycsaládos izét, mert nagy meló meg sok pénz 10 embert etetni, akinek a fele intoleráns, vagy allergiás.

Telefonon írjanak vagy hívjanak, és egyik délután ugorjanak át, készítek hidegtálat, vagy amit szeretnének, de nekem sokkal egyszerűbb így.

2022. dec. 8. 08:11
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

De, van felnőtt gyerek.

Sőt: Anyám kicsikémnek szólít még most is.

N/56

2022. dec. 8. 14:10
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Így van, felnőtt gyerek van. Attól mert felnővünk, a szüleik gyereke maradunk, nem számít, hány évesek vagyunk. Ez nem egyenlő azzal, hogy úgy is viselkednek velünk.
2022. dec. 8. 15:19
 29/32 anonim ***** válasza:
75%
Nem lehet a koncert előtt elmenni ebédelni a szülőkhöz?
2022. dec. 9. 09:16
 30/32 A kérdező kommentje:

25/29 A kérdező kommentje:

Korábban írtam, hogy csak ottalvós dolog lehet a szülőkkel, olyan a táv és a közlekedés.

2022. dec. 9. 09:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!