Hogy szokás nálatok ünnepelni a felnőtt gyerek szülinapját? Aznap köszönti fel a család?
Most legközelebb majd hétvégére (szombatra) esik a szülinapom.
A szüleim már jó előre elkezdték szervezni hogy de jó, végre aznap tudnak megköszönteni, nyilván akkor aznap megyek hozzájuk.
Őszintén szólva én arra gondoltam hogy a barátaimmal és a párommal csinálnánk valami kis házibulit, vagy elmennénk egy koncertre. (Lesz egy aznap, ami érdekel)
Elbizonytalanodtam, hogy ilyenkor mi a szokás? A szüleimmel vagy a barátaimmal "kellene" lennem aznap? Nálatok hogy működik?
De, valakinek a gyereke lehetsz attól még, hogy felnőttél. :)
Vagy te minek hívnád akkor? Utód? Leszármazott?
Köszi a válaszokat mindenkinek😊
Korábban írtam, hogy csak ottalvós dolog lehet a szülőkkel, olyan a táv és a közlekedés.
Megmondtam elköltözés után, hogy nekem ne készüljenek családi banzájjal - főleg ne meglepiben -, mert fixen nem megyek el.
Elég volt gyerekként, akkor sem szerettem, kamaszként meg pláne, amikor már nekem kellett főzni pl a tesóm családi banzájára 10 embernek. Akkor megfogadtam, hogy se karácsonykor, se ünnepkor nem tartok ilyen nagycsaládos izét, mert nagy meló meg sok pénz 10 embert etetni, akinek a fele intoleráns, vagy allergiás.
Telefonon írjanak vagy hívjanak, és egyik délután ugorjanak át, készítek hidegtálat, vagy amit szeretnének, de nekem sokkal egyszerűbb így.
De, van felnőtt gyerek.
Sőt: Anyám kicsikémnek szólít még most is.
N/56
25/29 A kérdező kommentje:
Korábban írtam, hogy csak ottalvós dolog lehet a szülőkkel, olyan a táv és a közlekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!