Mit illik adni egy felnőtt férfinak szülinapjára? Ti mit adnátok? Milyen értékben?
Torta?
Én jobban örülnék neki, mint az alkoholnak ugyanis nem iszom. De a legtöbben egy üveg alkoholnak is örülnek.
Full elcsépelt hülyeségek, kb. be lehet tenni az eddig kapott tucat ajándékok közé.
Először is tudni kellene, hogy mi érdekli! Ha semmi, mert amolyan kommersz hapsi, akkor tök mindegy, akkor tényleg jó a bor is.
Ha van hobbija, vagy vonzódik valamihez, akkor máris ott van egy csomó lehetőség.
Én pl. örülnék egy összeragasztható tank vagy repülő modellnek. Vagy egy A10-es patch-nek a pilóta dzsekimre. Most ezek csak úgy hirtelen jutottak az eszembe, pedig házas vagyok és apa. Valójában mindegy, csak személyes legyen, és érezzem benne magam, főleg azt, hogy nekem szól mert ismer. :)
Ha ezt kapom, nem rugdoslak le az ágyamról.
2 hónap után olyan nagyon személyeset még nem adnék.
Torta, elvinni cukrászdába, elvinni étterembe.
Vagy ha van, amiről tudod, hogy biztosan szereti: pl. könyv, parfüm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!