Hogy fogadnád, ha a gyereked 18 évesen odaállna eléd és azt mondaná, hogy homoszexuális?
Figyelt kérdés
2022. dec. 4. 20:27
1/38 anonim válasza:
Meglepődnék, de ha ez van, el kell fogadni.
3/38 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy ne tudnám magamtól is. Megnyugtatnám, hogy nem gond.
4/38 anonim válasza:
Én is kissé meg lennék lepve, de semmi esetben sem ítélném el ezért. Ezután is ugyanúgy zajlana az életünk mint eddig. Nagy bátorság kell főleg a mai világban hogy felvállald önmagad, szóval ilyen téren büszke is lennék rá.
5/38 anonim válasza:
Számomra az Ő boldogsága mindenekelőtt van. Ha meleg lenne, attól nem lenne kevesebb, ugyanúgy a gyermekem lenne.
6/38 anonim válasza:
Meglepodnek hogy azt hiszi, hogy nem tudom mar gyerekkora ota.
9/38 anonim válasza:
"Mi tartott eddig, te gyerek? Es legalabb elhoztad magaddal bemutatni a baratodat/baratnodet?"
10/38 anonim válasza:
Valószínűleg lenne sejtésem róla, nem érne hidegzuhanyként.
Megkérdezném, hogy van-e jelenleg is párja, illetve, hogyha van, és szeretné bemutatni, nyugodtan hívja át egy ebédre, szívesen megismernénk.
Nem vagyunk homofóbok a férjemmel, így nem “okozna gondot”.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!