Melyik szülővel lakjunk? Hogyan oldjuk meg?
Felnőttek vagytok, vagy felnőttesdit játszó gyerekek?
Ebből tudod mi lesz? Hogy előbb-utóbb vszeg tönkremegy a kapcsolat, mégpedig azért, mert egyikőtök mindenképpen vendég lesz a "másik szülőnél".
Hiába lakik ott, hiába van gyerek, attól ő nem olyan, mintha ott nőtt volna fel.
Felejős, én így kapcsolatot sem tartanék fenn egy férfivel, nemhogy gyereket szülni.
És ne hidd azt, hogy ez úgy működik, mint a nyálas amerikai giccsekben, ahol minden happy.
Ó, egy nagy fenéket! Az esetek nagyrészében komoly konfliktusok adódnak ebből a pepita-családból - ha nem is az elején, de idővel.
Én éltem így (apám + új nőjével), eleinte minden nagyon szép volt, és 3 év után eljutottunk odáig, hogy egymáshoz sem szóltunk.
Miért? Mert teljesen más személyiségek vagyunk, ő kontrollos, engem lazán neveltek (nem drog, pia, stb, csak önállóságra), ő tisztaságmániás, én ezt is lazábban kezelem, nem törölgetem át a lakást minden nap vagy vasalom a konyharuhát.
Ha választhattam volt - nem lehetett, mert kamasz voltam - sohasem költözök össze.
Ti is vagy menjetek el külön albérletbe, vagy akkor készüljetek fel rá, hogy a kapcsolatnak hamarosan vége (esetleg szenvedtek benne).
Ez egy kész katasztrófa lesz, így meg pláne, hogy beteg.
Nálunk ez úgy volt, hogy
- nagymama-nagypapa
- apám új nője + a gyereke
- apám meg én
Egy házban. Mi négyen fenn (csoda, hogy volt külön szobám), ők ketten lenn.
Király... ja, nem, mert ők pl. este 9 már aludtak, tehán onnantól kezdve TILOS volt lemenni a konyhába (nem, egy pohár tejért sem, vagy kajáért, amikor fél tízre estem haza az edzésből), sőt a bejárati ajtón is csak kisurranni lehetett, mert minden szrra felriadtak és onnantól kezdve ment a morgás, hogy mé nem hagyjuk aludni.
Na, egy kisgyerek ezerszer rosszabb ;)
Nálunk a dédi lakik velünk egy udvarban, lassan szülök. Nagyon próbál dirigálni, gyámüggyel, rendőrséggel is fenyegetőzött már.
Egy időre leállt, mert le lett teremtve. Aztán megint elkezdte, mert nem tetszik neki a baba már 5 hónapja kiválasztott neve.
Papa érdekes nem szól bele, ő csak örül az unokának, pedig ő is pár házzal odébb lakik🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!