Melyik szülővel lakjunk? Hogyan oldjuk meg?
Figyelt kérdés
Apukám egyedül lakik falun egy családi házban, amihez kert is van és nagy udvar. Nagyon szeretek kertészkedni. Párom anyukája is egyedül lakik városban családi házban, amihez egy pici udvar van.Mind a ketten jól kijövünk velük. Nem szeretnénk albérletbe költözni. Külön házat pedig nem tudnánk venni. Kisbabánk lesz. Párom ragaszkodik ahhoz, hogy az anyukájánál lakjunk, mert közel van az ovi és az iskola, egyetem. Én viszont inkább falun laknék a kert miatt. Igaz, hogy 20 perc buszozásra van a szomszéd város, viszont nyugodtabb a környék. Azt se szeretném, ha apum sokat lenne egyedül.2022. dec. 4. 14:04
21/51 anonim válasza:
De ha még saját házat/lakást sem vettetek, akkor egyáltalán minek terveztek gyereket? Addig sok értelme nincs..
22/51 anonim válasza:
18: gondolom legalább a srác egyetemista még.
23/51 anonim válasza:
Háttér nincs, de gyerek az kellett! Jöhet a babaváró, csok, csuk gyes gyed családi.
Majd ÉN fizetem nektek! Szívesen!
24/51 anonim válasza:
Te apáddal, párod meg az anyjával.
Vaaagy nőjetek fel, és akkor lehet szülők nélkül is.
25/51 anonim válasza:
Apád vegye el anyósodat feleségül és költözzenek össze falun; a tiétek a városi lakás. Majd ugorjatok ki hozzájuk néha a tojásért és a disznótorosért.
Szívesen.
26/51 anonim válasza:
25, ez zseniális ötlet, kár hogy nem nekem jutott eszembe. :D (19 vagyok, én csak a komplett összeköltözésig jutttam :D)
27/51 anonim válasza:
Itt az az alapvető baj, hogy az egyik szülő mindenképp egyedül marad, a másik meg nem. Igy is úgy is sértődés lesz. Azzal a szülővel viszont, akihez költöztök, szintén meg fog romlani a kapcsolat, minimum azzal a féllel, aki nem a vér szerinti rokon. Szóval ebből így csak rosszul jöhettek ki.
29/51 A kérdező kommentje:
Most városban lakunk, párom anyukájával. A ház lényegében a páromé. Azért nem vettünk kúlön lakást, mert feleslegesnek gondoltuk, ha mindkettő szülőnk egyedül lakna, ők se éreznék jól magukat egyedül.
2022. dec. 4. 16:12
30/51 A kérdező kommentje:
30 évesek vagyunk mind a ketten. Én 23 éves koromtól, párom pedig 19 éves koratól dolgozik.
2022. dec. 4. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!