Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van ilyen szigorú szülőm?

Miért van ilyen szigorú szülőm?

Figyelt kérdés

A lényeg annyi, hogy bár tény és való elenged egyszer - kétszer bulizni, de 18:00 után már nem enged le, azt se akarom neki elmondani, hogy barátnőm van, akivel már nyilván megtörtént az a bizonyos dolog, azt se merem neki elmondani, hogy iszok, cigizek...semmit nem mondhatok el neki, mert a vége az lenne, hogy nem csinálhatnék semmit.

Nem akarok úgy élni, hogy nem mondhatok el neki semmit, mert veszekedne. Mit tanácsoltok ilyen helyzetben? - 16F

2022. dec. 3. 23:35
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
azt még elfelejtettem, hogy 22:00kor ha nem megyek aludni, azért is veszekszik
2022. dec. 3. 23:36
 2/32 anonim ***** válasza:
82%

Hat ezeket ne is mond el neki, pialast meg a cigizest egy szulo se dijazza. A szexualis elet meg maganugy.

Annyira azert nem lehetnek szigoruak, ha ezekre van lehetoseged.

2022. dec. 3. 23:58
 3/32 anonim ***** válasza:
92%
Az exemnek 8kor volt takarodó, mindig mindent sutyiban megoldottunk.
2022. dec. 4. 00:22
 4/32 anonim ***** válasza:
89%
Amikor engem az este 9-es hazamenetellel piszkáltak, visszakérdeztem, hogy ugye tudja, hogy délután, sőt délelőtt is lehet du.ni, nem csak este 9 után?
2022. dec. 4. 00:27
 5/32 anonim ***** válasza:
81%
Van ennél sokkal rosszabb is...
2022. dec. 4. 01:50
 6/32 anonim ***** válasza:
94%

Remélem védekezel szex közben.

(az "időben" kihúzom nem védekezés)

2022. dec. 4. 02:34
 7/32 anonim ***** válasza:
21%
Tok normális szülőd van. Neked kellene magadba nezni.
2022. dec. 4. 07:19
 8/32 anonim ***** válasza:
72%

Ez azért nem annyira durva. Pont ilyen voltam én is 16 évesen, a szülők is mindent tiltottak. Majd nyári szünetben lazább lesz, te is idősebb leszel, nyugalom. Most ne cseszd el a bizalmukat. 17 évesen már csak annyit kértek tőlem hogy tudják hova megyek és kb mikor jövök, nálad is hamarosan eljön ez az idő.

Belegondolva így utólag igazuk volt, sokkal több butaságot csináltam volna 16 évesen ha szabadjára engednek.

39N

2022. dec. 4. 07:32
 9/32 anonim ***** válasza:
58%
16 évesen ez így normális.
2022. dec. 4. 07:39
 10/32 anonim ***** válasza:
87%

Először is nem kellene baromságokat csinálni, és akkor nem kellene félned attól, hogy mi lesz, ha elmondod.

Ami a nem baromságokat illeti, a felnőtt léttel jár, hogy felvállaljuk magunkat. Idővel beletörődnek ők is, hogy felnősz.

2022. dec. 4. 07:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!