Mások is vannak akik jobban vágynak a “gondoskodására, szeretetre” a szigorú szüleik miatt?
Anyu velem nagyon szigorú, főleg a kaja terén. Én sosem vittem a suliba szendvicset, mindig összerázós salátát kaptam (az annyit jelent, hogy anyu hétvégén kimosott 15 befőttesüveget, és mindenféle zöldségeket összevágott, belerakta, rá ilyen olívaolaj, barzsamecet és pöttyi édesítő keveréke, reggel mindenki kapott egyet, ezt össze kellett rázni és lehetett enni). Vagy pl apunál ettem először túrórudit, kakaóscsigát, pudingot, stb, mert akkor mertem, ott kaptam, vagy barátoknál ettem. Kenyeret alig ettünk, általában paprikára kentük a sajtkrémet, abba tettük bele a sajtot, vagy salátába. Nálunk sosem volt cukor sem, nem is lehetett használni, a teát édesítetlenül ittuk, csak akkor használtunk édesítőt ha muszáj volt. Ha ebédre szedek mindig mondja hogy max mennyit mert elhízom és akkor senkinek nem fogok kelleni, de sajnos nekem ilyen alkatom van, és szerintem rossz, hogy alig eszem. (Mármint már bocsánat, de pl nagyobb mellem van, de szörnyen lóg, mint aki már idősebb, mert nincs mi feszítse😅).
Nekem sokszor hiányzik az az ölelgetős, szeretgetős, éjszakai puszis szeretet, amit az húgom már megkap, mert amióta anyu újra házasodott és van a férje meg a húgom őket nagyon szereti. Mikor terhes lett teljesen megváltozott, ilyen szerethetőbb, romantikus lett. Vagy lehet csak velem van a gond, de apu szerint mikor velem volt terhes folyton panaszkodott meg kibírhatatlan volt, mikor most az volt tiszta rózsaszín ködben volt. Másoknál látom, hogy ez annyira máshogy működik a családjuk, meg a barátaim simán randizgatnak, hazaviszik a srácot/lányt. Nekem anyu 16 éves koromig meg sem engedte, hogy randizzak, bár nem is lett volna kivel, szóval mindegy. Igazából csak azt érzem, hogy ők hárman most egy boldog család, amibe sokszor nem illek bele.
Én régen sosem fektettem anyu mellé, az volt a szabály hogy mindenki a saját ágyába fekszik, ő sem fekszik az enyémbe, én sem az övébe. Mikor kisebb voltam reggel néha csináltam kakaót, mert apa mindig csinált nekem, és akkor kaptam tőle egy dobozzal, amiből akkor ittam ha anyu még aludt, de mikor megtalálta kidobta és leszúrt miatta hogy hízlal. 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!