Én vagyok a rossz anya, amiért nem vagyok oda attól, hogy heti 4-5 napot nálunk van a fiam barátnője?
Nem a kapcsolatukkal van bajom, sem a lánnyal. Egyszerűen hiányzik a privát szféra. Nem úgy mozog az ember a saját hàzában, ha van ott valaki idegen. Nem úgy öltözik, nem úgy viselkedik. Számomra egy kicsit sok. Megemlítettem nekik, hogy lassan egy közös lakás után is nézhetnének, amiben akár segítenénk is az elején az albérlet kifizetésében. 23 évesek, nem gyerekek.
De arra csak húzta az orrát a gyerekem, hogy annyira még nem komoly a kapcsolatuk. Ezt nem értem, nem is értem őket, mert két éve együtt vannak, nekem komolynak tűnik.
Dehogy vagy rossz anya emiatt.
Nekem se tetszene, ha a hét öt napján vendéget kéne kerülgetnem, a saját anyám nem tudnám annyiszor elviselni. A lány meg nyilván még idegen, meg amúgy sem a te szerelmed.
Szerintem nyugodtan szabd meg, hányszor mehet át egy héten. Hisz gyakorlatilag akkor ott lakik.
Hát itt a környéken is volt egy ilyen fiú és lány.
Fiú anyja elküldte őket, igy lány anyjánál laktak majdhogynem, 10 éven át, a fiu mindig mondta még nem olyan komoly, 11 év utan lett házasság belőle
Nem én írtam ki a másik kérdést, de még a létezéséről sem tudtam.
Az enyém nem kamu, inkább csak egy kis megerősítésre vágytam, de örülök ha jól szórakozol.
Akkor csodálatos veletlen egybeesesek vannak. 😁
Még a szóhasználatcis ugyanaz.
Nem is szólva a provokációs faktorról. 😎
Örülj neki inkább van párja, meg már 2 éves. Sok nagyon sok srác, szerintem vagy 20-30%ék is, akik még 25 évesen is szűzek. Teli van az oldal sok 25-30 éves szűzzel.
Tudom nehéz elfogadni, de ezek szerint a fiad jópasi, talált párt. Sokaknak ez nem adatik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!