Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én vagyok a rossz anya,...

Én vagyok a rossz anya, amiért nem vagyok oda attól, hogy heti 4-5 napot nálunk van a fiam barátnője?

Figyelt kérdés

Nem a kapcsolatukkal van bajom, sem a lánnyal. Egyszerűen hiányzik a privát szféra. Nem úgy mozog az ember a saját hàzában, ha van ott valaki idegen. Nem úgy öltözik, nem úgy viselkedik. Számomra egy kicsit sok. Megemlítettem nekik, hogy lassan egy közös lakás után is nézhetnének, amiben akár segítenénk is az elején az albérlet kifizetésében. 23 évesek, nem gyerekek.

De arra csak húzta az orrát a gyerekem, hogy annyira még nem komoly a kapcsolatuk. Ezt nem értem, nem is értem őket, mert két éve együtt vannak, nekem komolynak tűnik.

2022. dec. 1. 20:07
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
95%

Nem vagy rossz anya. Totál megértelek, nekem ennél kevesebb is sok lenne. Természetes, hogy igénye van az embernek a saját térre.

Beszélgess el a fiaddal, mikor épp nincs ott a lány, magyarázd el neki, hogy ez számodra miért zavaró. Ha esetleg ezen már túl vagy, vagy esetleg nem bizonyul megértőnek, akkor sajnos bele kell állni a konfliktusba, és kerek perec kijelenteni, hogy csak ekkor meg akkor hozza el a lányt, ne nonstop.

Egyébként a hét többi részében a fiad van a lányéknál, vagy akkor csak nem alszanak egymásnál?

2022. dec. 1. 20:17
 2/49 anonim ***** válasza:
95%

Jaj dehogy vagy rossz anya, heti 4-5 nap az k....va sok.

Az a baj, egy fiatal nem érti, ez miért zavaró. Beszélgess vele. Nem lesz könnyű az a része, hogy voltaképp azt kellene megértetni, hogy így ötvenesen (nem tudom, hány éves vagy, én ötvenes), az embert már baromira zavarják olyan dolgok is, amik előtte nem. Magamon veszem észre.

Volt itt egy huszonegynéhány éves kiscsaj egy-két éve, nem értette, kb. huszan magyaráztuk itt neki, hogy MIÉRT zavarja az anyját, ha odahordja a pasiját. Az Istennek nem lehetett vele megértetni, mert hát ők nem csinálnak semmi olyat, meg különben sem zavarnak senkit, szóval....

Beszélj azért a gyerekeddel.

2022. dec. 1. 20:23
 3/49 A kérdező kommentje:

Pont 50 éves vagyok és egyre jobban kell az egyedüllét, de régebben is szerettem a nyugalmat.

A lányhoz ritkán mennek, náluk vannak “gondok” és a szülei sem olyan megértőek. Így jártam a fene nagy megértőségemben. Nem akarom kipaterolni őket, de így meg én szívom meg a levét.

2022. dec. 1. 20:28
 4/49 anonim ***** válasza:
98%
Teljesen igazad van. A lány se örülne, ha te lennèl ott heti 4-5 napokat. Sokszor van ilyen kérdés, hogy anyós naponta megy, mit csinàljon.. Ez forditva is ugyan úgy van. Én szólnèk a fiamnak, hogy ez így sok
2022. dec. 1. 20:29
 5/49 anonim ***** válasza:
95%
Ideje lenne albit keresniük pl.
2022. dec. 1. 20:30
 6/49 A kérdező kommentje:

5-én is ezt mondtam. Nem azért, mert nem élhetne itthon, de egy idegen már zavaró tud lenni olykor. Csak erre jött az, hogy nem olyan komoly a kapcsolatuk szerinte, hogy összeköltözzenek.

Gyakorlatilag mégis együtt élnek, csak a mi házunkban.... ezt nem tudom felfogni.

2022. dec. 1. 20:31
 7/49 anonim ***** válasza:
90%
Megértelek, nekunk kis lakasunk van, konkretan minden hallatszott mindig meg konkretan allandoan osszefutottam veluk a lakasban heti 4-5x vagy tobbszor is, csak nekem hugom meg a pasija, en olyan nagyon boldog voltam mikor vegre szakitottak, hogy azt elmondani nem tudom, szerencsere azota nem jon ide egy faszija se. De megertelek, kitartast.
2022. dec. 1. 20:47
 8/49 anonim ***** válasza:
94%

Te vagy az anyja, a te hazad, neked kell meghuzni a hatarokat.

Sajnalom, hogy 23 evesen 0 empatia van benne es nem erti meg, mi bajod...

Akkot ultimatumot kell neki adni. Vagy megszunteti a heti otszori atmaszkalast, vagy 1 honapja van koltozni. Najo, legyen 2.

2022. dec. 1. 21:17
 9/49 anonim ***** válasza:
58%

Hát magyarázd el nekik ideje elköltözniük, vagy kevesebbet jöjjön a lány.

De részben örülj neki van barátnője 23 évesen, mert sok fiú még 25 évesen is szűz.

2022. dec. 1. 21:27
 10/49 anonim ***** válasza:
12%
Ismerős a dolog. Viszont azt tudomásul kell venni, hogy ha nem akarsz összeveszni a fiaddal, akkor ezt a békát le kell nyelni.
2022. dec. 1. 21:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!