Azt hogy lehet elintézni hogy valakit ott fogjanak a korhâzban ha nem tudom àpolni?
Figyelt kérdés
Van valaki hasonló szituban hogy szerette teljesen magatehetetlen és sajnos nem tudnâm megmozdítani sem most akkor ott fog otthon meghalni és így êljem le az életem. Eddig az év nagyrészében àpoltuk de most màr megse mozdul enni se nagyon eszik vagy iszik.2022. dec. 1. 15:17
61/62 A kérdező kommentje:
Istenem hogy lehetsz ekkora szemét, hànyinger a hozzászólásod. Ne magadból indulj ki. Àpolj valakit de tudod mit sose tud még.
2023. jan. 8. 22:22
62/62 anonim válasza:
Őszinte részvétem! Nekem is volt benne részem sajnos. 5 évig gondoztam anyukámat. Másfél éve halt meg. Mondhatnám hogy megkönnyebbültem hogy nem kell gondozni, de nem, mert nagyon hiányzik, és bármit megadnék azért hogy újra itt lehetne köztünk. Hiába mondják nekem is, hogy gondoljak arra, hogy neki most már jobb, hogy nem szenved. Ami igaz is, ha így nézzük. De önző módon szeretném ha még élne. Csak az az átkozott betegség ne lett volna☹️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!