Azt hogy lehet elintézni hogy valakit ott fogjanak a korhâzban ha nem tudom àpolni?
Figyelt kérdés
Van valaki hasonló szituban hogy szerette teljesen magatehetetlen és sajnos nem tudnâm megmozdítani sem most akkor ott fog otthon meghalni és így êljem le az életem. Eddig az év nagyrészében àpoltuk de most màr megse mozdul enni se nagyon eszik vagy iszik.2022. dec. 1. 15:17
1/62 anonim válasza:
Leginkább pénzzel tudod elintézni. Sajnos nàlunk is van erre példa...màshogy nem lehet.
2/62 A kérdező kommentje:
A kronikusban nincs hely ott ahol bevitték nem tarthatjàk ott , de persze tudjàk ,hogy mi nem tudunk mit csinàlni vele.
2022. dec. 1. 15:24
3/62 A kérdező kommentje:
Ahol van osztàlyon ràadàsul nagyon jól viselik gondjàt apám demens ..de màr csak fekszik és pépeset eszik. Sajnos hamar àtugrott ebbe a fàzisba.
2022. dec. 1. 15:25
4/62 anonim válasza:
Első vagyok megint. Àpolàsi osztály nincs ott esetleg, ahol laktok? Akik sajnos ennyire beteg màr, őket màr az àpolàsin szoktàk gondozni.
Nekem pl. Nagypapàm a belgyógyászaton van màr kb.2 hónapja...az egyik lànya minden hónapban jó sok pénzt az a főorvosnak.Így maradhat ott ez év végéig.
5/62 anonim válasza:
Hát nézd, ha nem hozzád van bejelentve a lakcíme, akkor nem vagy köteles befogadni. Jelzed a kórház felé, hogy hozzátok nem tud menni.
6/62 anonim válasza:
Ha hozzá van bejelentve, akkor köteles befogadni? Nekem is van egy rokonom - jelenleg intézetben (halmozottan sérült) -, és mivel nem lenne lakcíme, kénytelen voltam magamhoz bejelenteni.
7/62 anonim válasza:
Én megpróbálnék felhívni pár otthont, ahol ápolnak ilyen beteget. Nekünk pár éve szerencsénk volt és találtunk azonnal helyet.
8/62 anonim válasza:
Sajnos marad az otthon, akik el tudják látni. Mi is így jártunk. Szerencsére egyből találtunk, adtak is befogadó nyilatkozatot.
9/62 A kérdező kommentje:
Hàt a krónikus az àpolàsi nàlunk és vàrolista van. Szarnák rà hogy nem tudod megmozdataní tisztában vannak vele. Ennyi. Én a tesóimmal is összedobnànk a pénzt ,mert ezt anyukàmmal màr tényleg nem tudjuk és nem azért ,mert szeretnénk ,hanem nincs meg a fizikai rész.
2022. dec. 1. 16:04
10/62 anonim válasza:
A kórházban sehogy, mert az nem erre való. Idősek otthona, ahol ágyban fekvoket is el tudnak látni vagy ápolási otthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!